Žiaruvzdorné Sklo Teapots Filter, ktorý Kvitne Kvet Čaj Hrniec Office Home Studenej Vody, Hrniec Sklo Kávové Šálky Citrónovej Šťavy Pohár Mlieka

€8.54


O Yiwu Dobrý Život Obchod a našich TOP značky: EOU DOMOV

Naša spoločnosť sa profesionálne kuchyne, bytového zariadenia dodávateľa z Číny, s dlhoročnou skúsenosťou v odbore a nevšedný dizajn tím.

Zaviazali sme sa k pochopeniu domácnosti spotrebiteľa, život a inovácie produktov potreby. Tento základný viera nám umožňuje študovať domácnosti spotrebiteľa, životného prostredia a využitie návyky. Toto sa stalo základom pre EOU DOMOV rozvíjať a inovovať rôznych domov riešenia a poskytovať skutočné inovácie založené na reálnom živote. EOU DOMOV zamestnancov sa zaväzuje poskytovať vynikajúce služby.

Pretože naši odborníci majú záujem slúžiť vám a poskytovať globálnych zákazníkov s vysokou kvalitou domáceho života produktov a prvotriedny zákaznícky servis pre vás vytvoriť nádherný zážitok z nakupovania.

Je to tradícia, inovácia a vášeň. Je to naša minulosť, prítomnosť a budúcnosť.

Doprava škody, som zaplatiť účet

Obchod slávnostne sľubuje! Dovoľte si byť istí, že nákupy.

1: Prosím, neváhajte a suvenírmi, ak sa vyskytne poškodenie, dovoľte mi vyriešiť všetky problémy! Uistite sa, že nemáte žiadne starosti.

2: Ak je výrobok poškodený počas prepravy, kontaktujte predávajúci poskytnúť nefunkčné obraz! Sme odoslať alebo vrátenie peňazí!

>>Predávate - Máme Loď Pre Vás !

1> Môžeme Poskytnúť Snímky, Ak Budete Potrebovať.

a. Tu si môžete stiahnuť obrázky z nášho obchodu despription priamo prázdne

b. Môžete tiež stiahnuť obrázky z našej oficiálnej store priamo

c. Môžete kopírovať a sťahovať obrázky z našich google ovládač a cena môže byť odkazuje na naše webové stránky a obchody s SKU produktu( SKU=Číslo Modelu).

2> Ako sa Zoznam Drop Shipping Položky do Vášho Obchodu alebo webové Stránky?

a. Môžete použiť Oberlo/Shopified APP alebo kopírovať a stiahnite si obrázky buď z našej webovej stránky alebo ukladá, a zoznam ich na svoje vlastné webové stránky, nájdete cena ponúkli sme. máme viac ako 15 obchodov na www.tantra-egypt.sk.

b. Sme tiež poskytujú drop shipping služby pre prispôsobené položky. Ste pošlite nám fotky a vyrábame a názov SKU pre ktoré prispôsobených položiek, potom budeme aj zoznam ich na promotionjewelry.com s rovnakým SKU, môžete zaslať objednávku, podrobnosti k nám.

3> Ako Začať Až Prispôsobené Položky pre Drop Shipping?

a. Krok 1 Priložiť Obrázky k Nám

b. Krok 2 Sme Názov SKU I

c. Krok 3 Štart k Poklesu Loď tejto Položky

Doprava:

Vaša objednávka je platba po úspešnej, zašleme objednávku do 1-5 pracovných dní.

Môžeme poskytnúť (Čína Príspevok Registrované leteckou Poštou) (ePacket) (e-EMS)(EMS a DHL) prepravné služby.

Čína Príspevok Registrované Air Mail: 35-60 dní tranzitný čas, pretože čas, ktorý je potrebný pre jednotlivé krajiny nie je to isté.

ePacket: 15-35 dní tranzitný čas.

e-EMS: 7-20 dní tranzitný čas.

EMS: 7-20 dní tranzitný čas .

DHL: 3-7 dní tranzitný čas.

Veľkosti & Farby:

1. Rozmery sú znázornené so špecifickými merania v podrobnej špecifikácie. Prosím, skontrolujte špecifikácie skôr ako zadáte objednávku. Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti približne 1 - 3 cm v meraní. Ak zistíte veľkosť produkty nie sú vhodné, môžete sa priamo obrátiť na nás.

2. Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak sa domnievate, že tovar prijatý, je zlé farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Spätná väzba:

Sme zodpovední a poctivých dodávateľov. Vaše šťastné nakupovanie je náš najúspešnejší.

Necháme našich zákazníkov s piatimi hviezdičkami, a tiež dúfam, že sa môžeme dostať všetko v piatich hviezdičiek.

Ak ste spokojní s nákupy, pomôž nám, prosím, napíšte 5 hviezdičky a zdieľať naše výrobky so svojimi priateľmi.

Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás, prosím voľne pred napísať pripomienky.

Bez ohľadu na to, aký problém je, že sme stále tu pre vás, to vyriešiť.

Štítky: kávovar vody, rastlina hrniec, porcelánová kanvica, ohrievač kanvica, sklenený hrniec čaju, teapots čaj kanvica, hrnček teplejšie, muži keramické hrnce, rýchlovarná kanvica porcelánu, home decor.


( 6 Hodnotenie )

Počet