Nabíjateľná Elektrické Mlieko Frother S 2 Odkvapávače, Ručné Pena Maker Pre Káva, Latte, Cappuccino, Horúca Čokoláda, Odolné

€9.63


(ZÍSKAŤ VEĽA KRÉMOVÁ PENA RÝCHLO) vysoké rýchlosti inovovaný motor sa môže pochváliť dostatok energie na vytvorenie penovým mlieka v rámci 20 sekúnd,prináša dvojnásobnú silu iných frothers a profesionálne espresso tvorcovia k dispozícii. Krémová pena vytvára silný motor prináša jemnú a hebkú chuť zažiť ! Toto mlieko frother prenosné je ideálny maker pre káva, latte a cappuccino.

(JEDINEČNÝ USB NABÍJANIE DIZAJN a DLHÁ ŽIVOTNOSŤ) na Rozdiel od iných AA batérie prevádzkované mlieko frother na trhu, naša nová verzia mlieko frother nie je potrebné vymeniť batérie často. Tento výkonný mlieko frother pomocou USB nabíjanie dizajn. Môžete ho použiť ako 1 mesiac alebo dlhšie po plnom nabití !

( 3 RÝCHLOSTI, MÔŽETE SI VYBRAŤ ) - Nízka rýchlosť pôsobí pri 4000 ot. / min. Môžete kombinovať doplnkov výživy, proteín trasie a dieťa vzorca bez hrudiek. Stredná rýchlosť pôsobí na na 8 000 ot. / min. Môžete zmiešajte vajcia, mlieko, káva alebo čaj. Vysoká rýchlosť pracuje pri 13,000 rpm. Môžete vytvoriť krémová pena pre káva, Latte, cappuccino, horúca čokoláda.

(MANŽELSKÁ JAR HLAVU ODKVAPÁVAČE a NAJLEPŠIA KVALITA) S vymeniteľnými dvojité jar hlavu metla môže peny, VEĽKÉ množstvo HORÚCEHO mlieka! Vždy budete mať k dispozícii jeden, zatiaľ čo druhý sa prechádza umývanie spôsobom jednoduchšie dojem priateľov a rodinu! Metla je aj v UMÝVAČKE! Toto mlieko frother ručné hlava je vyrobené z odolného potravín-schválený 304 nerezovej ocele pre predĺžená životnosť. Nikdy hrdzu, nikdy zlomiť. Nízka hlučnosť, vysoká účinnosť.

farba:Strieborná

Materiál:nehrdzavejúca oceľ

veľkosť:22.8*4.8*10.4 cm

Obsah Balenia:

1 * Mlieko Frother Tela

2 * Metla, vedúci

1 * USB Kábel

1 * Inštrukcie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: frother, stroje horúca čokoláda, cappuccino káva, bublina pena maker, kaviareň, kávovar moka, maker soymilk, pena maker mlieko, electr mlieko frother, káva machin.


( 3 Hodnotenie )

Počet