Magnetické Deti Plán Tabuľa Odmenu Činnosť Zodpovednosť Graf Kalendár Týždenný Plánovač pre Chladnička Kuchyňa Chladnička

€19.20


Magnetické Deti Plán Tabuľa Odmenu Činnosť Zodpovednosť Graf Kalendár Týždenný Plánovač pre Chladnička Kuchyňa Chladnička

Description: Deti fuška graf, magnetické harmonogram, zoznam úloh Materiál: Magnetický prášok, gumy, HD tlač, PET film. Funkcie: Self-magnetické, flexibilné, podpora písania, prenosný, trvanlivý. Rozmer: 40*30 cm Hrúbka: 0,4 mm Erasability: Suché stieranie, dlho-trvajúce jasný a ľahko čistiť. Použitie: Dajte na neželezných kovov povrchu, ako je chladnička a tak ďalej.

Láskavo Pripomienky

1. Tento výrobkov je self-magnetické a len prilákať na neželezných kovov povrch bez akejkoľvek inštalácie nástroje. 2. Pls upozorňujeme, že každý štýl má rôzne kolokačných magnetov. 3. Rozmer 40*30 cm, kontaktujte predávajúceho na vlastné veľkosť a štýl.

Špeciálny darček pre vaše deti

Aby schdule práve pre vás dieťa,kompletný úlohou bude dostať odmenu.

Ja magnetické

Vysoko kvalitné magnetické gumy substrát je možné dať na chladničku a iné kovové povrchy.

Hladké Písanie

Dovezené PET film, Písanie S normálnym tabuľa značku. Suché Vymazať a trvanlivé.

Suché stieranie

Môžu byť zmazané až dokonca aj po 30 dní.

Podrobnosti

1.Import PET film:písanie vrstva, Import PET film s dobrou vode a prachu dôkaz funkcie, môže to byť suché stieracie čisté. 2.HD priting Papier 3.Gumené Magnet: Čierna vrstva, magnetické dosky,vysoká magnetizmus môže byť riešený na železo priamo.

Výhodou

1.Mäkký, Pružný a vode, je možné zrolovať a prenosné. 2.Dobré pre písanie s normálnym tabuľa značku. 3.Vymazateľné aj po 30 dní. 4.PET povrchu + magnet gumový podklad strane. Self-magnetické pre neželezných kovov povrchu ako chladnička.

Zobraziť scény

Dať dieťaťu dostatok úcty a dôvery k podporovať vaše dieťa osvojte si dobré návyky.

Keď dieťa dokončí úlohu,záznam a odmenu dieťa v čase.

Príslušenstvo

42x30cm schedule+ marker pero +gumu + 70pcs hviezdy magnetické nálepky

Package

Štítky: plánovač nálepky, magnet neodýmu, drrsses deti, planer dreva, graf odmenu, 2021 týždenný denný plánovač, týždenný magnetické plánovač, odmena hodinky, kuchynský nástroj, agenda.


( 1 Hodnotenie )

Počet