DIGITEN Riadenie Toku Vody LCD Kvantitatívne Merač Hlasitosti Hodnotiť Displej+G1"Flow Sensor Meter+G1"Elektromagnetický Ventil+ Energie

€57.88


Odporúčané pre vás!

Dodávame rôzne napájacie zdroje, USA, UK, EÚ a AU pripojte, prosím, kontaktujte nás alebo poznámka požadované napájanie.

Popis:

Tento DFC15 radič sa používa na meranie a kontrolu prietoku kvapaliny, môže ovládať elektromagnetický ventil on/off, keď toku dosiahne hodnotu nastavenia. Je vhodný pre hall effect flow sensor. Veľký LCD displej môže zobraziť prietok, objemu a teploty kvapaliny. FUNKCIE Vodomeru:DFC15 môžu byť použité na meranie objemu vody Nastaviteľné presnosť:Kalibrácia presnosť prostredníctvom upraviť K parametrom Ľahko čitateľný na Prednom Paneli Displej z Tekutých Kryštálov

Funkcie:

★【Veľké LCD Obrazovke] vyzýva: Podpora čítania s L alebo Galón jednotky, LPM/GPM prepínateľné. DFC15 zobrazí prietok(REAL-TIME objem kvapaliny, ktorá prechádza za minútu), tok celkový objem a cítil teplota jasne. ★【Kvantitatívne Control] vyzýva: regulátor vypne elektromagnetický ventil automaticky pri prietoku dosiahla hodnotu nastavenia môžete túžba, je to jednoduché na inštaláciu a ovládanie. ★【Pracovať so Všetkými Hall Effect Flow Sensor] vyzýva: môže pracovať s rôznymi rôzne snímače prietoku cez upraviť K hodnote. Prísť s teplotný senzor, môže meranie teploty kvapaliny. ★【Široký Aplikácie] vyzýva: Bazén, zásobník vody, kávovar, zavlažovanie systém, home varenie, atď. Napríklad, ak chcete, 5 litrov vody, môžete nastaviť až 5 litrov vody na DFC15 radič. Keď voda v nádobe dosiahne 5 litrov, regulátor bude ovládať elektromagnetický ventil close to, prúd vody sa zastaví, a môžete len získať 5 litrov vody. Prosím vyberte vhodné prietokomer. Olej prietokomer je potrebný na kvapaliny iné ako voda. ★【Balík Obsahuje] vyzýva: Závitu: BSP, ale môžete pracovať s NPT, závit. Regulátor príde s G1" prietoku senzora G1" elektromagnetický ventil(N/C), snímač teploty(môže merať teplota kvapaliny) a 12v dc napájací adaptér.

Špecifikácie:

Pre DFC15 Radič: Radič príkon: 12v dc Napájací Adaptér: Vstup: 100-240VAC; Výstup: 12v dc, 2A max Adaptér viesť dĺžka: 1m Presnosť Merania: ±1% Výstup pre Elektromagnetický ventil: 12VDC, max 5A Teplotný Senzor: 0-125℃/32-257℉, NTC3950, Presnosť: ±1℃/±1℉ závit: M8 Max Celkový Objem : 999999 G/L Kvantitatívny Rozsah: 0-9999.99 G/L Prietok Rozsah: 0-9999.99/LPM(GPM) Dĺžka kábla : 1m Rozmery: 88mmx126mmx30mm Hmotnosť: 200 g Prevádzka Prostredie: Teplota: 0-50℃/32-122℉; Relatívna Vlhkosť:

Poznámka:

1, skontrolujte elektromagnetický ventil a snímač prietoku smere je rovnaký ako pri prietoku vody. 2, Prosím, použite teflón na závit, keď požiadavka, uistite sa nemusíte úniku. 3, vodiče je možné rozšíriť až na 10 m. 4, Vyhnúť vody do regulátora.

Balenie obsahuje:

1 x DFC15 radič 1 x G1" flow sensor 1 x G1" elektromagnetický ventil 1 x Napájací adaptér 1 x snímač Teploty 1 x Manuál

Štítky: objem vody snímač, prietoku spínač, 1 palcový prietokomer, hmotnostný prietok meter, prietokomer, flow sensor, prietok vody indikátor, prietok vody prepínač, prietokomer vody, riadenie toku vody displej.


( 3 Hodnotenie )

Počet