Z Nehrdzavejúcej Ocele Vajcia Nožnice Matný Fréza Vajcia Otvárač Vajcia Vňaťou Krakovanie Oddeľovač Vajcia Kuchynské Náradie Gadgets Príslušenstvo

€10.55


VOGVIGO Nehrdzavejúcej Ocele Vajcia Nožnice Matný Fréza Vajcia Otvárač Vajcia Vňaťou Krakovanie Oddeľovač Vajcia Kuchynské Náradie Gadgets Príslušenstvo

Funkcie:

1. Otvorte vajíčka do 3 sekúnd, žiadne špinavé ruky, bez škrupiny v miske. Vhodné pre kuchyne a pečenie.

2. Vajcia Nástroj Set - Egg Shell Fréza je vyrobené z potravinársky nehrdzavejúcej ocele. To je hrdza-odolná a trvanlivá. Je to v umývačke alebo môžete umyť pod vodou. Je veľmi vhodný pre použitie doma alebo v reštauráciách.

3. Inteligentný Dizajn - držiteľ môže držať vajcia sústavne sa tlačí vajcia na dve ostré čepele, lámanie matný s jemným, ale múdry crack, a bezva vajcia, bez akýchkoľvek nečistôt. Ideálny čas-úspory kuchynské náradie a darčekové výber.

5. Vhodné pre akúkoľvek hydinu, vajcia. Nielen vajíčka, ale aj pre malé, stredné alebo veľké vajcia, napríklad kačacie alebo husacie vajcia.

Špecifikácie:

Farba: Strieborná

Veľkosť: 21*11.5 cm/8.27*4.53"

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Poznámky:

1. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

2. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

Balenie Obsahuje:

1 X Nerezová Oceľ Vajcia Otvárač

Štítky: čisté vajcia, matný vňaťou, Dazz, textílie m, dieťa patchwork, vajcia vňaťou, vajcia otvorené, handričkou meter, dieťa umývanie vlasov, eggshel.


( 0 Hodnotenie )

Počet