Móda Polovicu Tváre Masku Hre Taktické Pradžňa Maska Hannya Oni Zlý Démon Rytier Na Halloween Cosplay Strašidelné Kostýmy, Doplnky

€4.55


Popis:

Viacúčelový: Vybavené montážne príslušenstvo, môžete pracovať s prilbou. Tento paintball maska tiež má mnoho farieb, ktoré si môžete zvoliť, ako čiernej, army zelená, khaki, sivá. Stačí si vybrať jeden typ, ktorý sa vám milý.

Nastaviteľný popruh: Nastaviteľný popruh hry maska pomáha vám nastaviť pohodlné dĺžky. Ideálny pre jazdu na koňoch, taktickej akcie, outdoor CS, pole paintball, lyžovanie, snowboarding, jazda na bicykli, atď. Poznámka: tenké dva popruhy sú použité na nosenie masky a prilby; hrubšie jeden sa používa na nosenie na hlavu.

Materiál: airsoft maska vyrobená z TPR a hubky, vysoko kvalitné a odolné na použitie. Veľkosť: Š*H: 18*12 cm(7.09*4.72 v)

Jedna veľkosť pre všetkých: k Dispozícii sú 2 rôzne nastaviteľný elastický popruh s taktické polovicu tváre masku, aby sa zmestili rôzne hlavu veľkostí. Si môžete zavesiť elastický popruh na ušiach alebo nosiť ju na hlavu.

Ako darček: vojenský masky môže byť skvelý darček pre vašu rodinu alebo priateľov, a je vhodný pre Kostým Party, Halloween a Cosplay. Choď si to a užite si ich v hre alebo party.

Špecifikácie:

Farba: Biela, čierna, žltá, modrá

Materiál: TPR gumy

Rozmery: L*W: 18.5*13.6 cm(7.28*5.35 v)

Balenie Obsahuje: 1 x Maska

Poznámka:

- Balenie obsahuje iba jednu masku.

- Pozrite merania. Drobné meranie chyba je povolený v normálnom rozmedzí.

- Tam by mohlo byť trochu farebný rozdiel vzhľadom na monitor, kameru alebo iné faktory, nájdete na fyzickú položky

Package Zahrnuté:

1* Maska

Štítky: zombie masky, zlé oko, halloween masky, tvár pol maska, maska teroru, maska scari, japonský maska samuraj, templar, démonickej japonskej maska, bdsm maska.


( 2 Hodnotenie )

Počet