2 ks Bielizeň hravé perinu deti narodeninám posteľná bielizeň posteľná bielizeň nastaviť Posteľ kryt obliečka na vankúš Kapitán astronaut polície

€22.32


Všetky nové 2ks hravé darček posteľ nastaviť Kapitán astronaut policajný šéf posteľná bielizeň sady perinu nastaviť twin jednu Prikrývku, Kryt Vankúš

Popis:

MÁTE SEN ,keď si bol mladý? ak chcete byť Lietadla Kapitán ? Polícia muža? Astronaut ? alebo Hasič? Urobiť svoj sen stále vo svojom srdci? alebo Máte vaše sny po mnohých rokoch? Nezáleží na tom. Teraz si môžete vytvoriť svoj sen prísť pravda.

Rotačná sieťotlač technológie, aby sa vzor viac jasné a realistické, krásne Roviny Kapitán ,Polícia muž, Astronaut ,Hasič dezén,je vaša posteľ hravé a zaujímavé, ležala v posteli, ako keby ste boli pilotom, an astronaut,teraz si môžete vytvoriť svoj sen pravda,fotografovanie podiel na svojho priateľa, to by bolo zábavné,je to naozaj priniesť odlišné životné skúsenosti. nie len to môže byť použitý pre seba, ale aj to by mohla byť ako kreatívny darček pre vášho priateľa a chid.

KUPUJÚCI JE PRESKÚMANIE A PRODUKT OMIETKAMI, KTORÉ PRIJAL KUPUJÚCICH.

Textílie: 100% Polyester

Funkcia:mäkké a pohodlné.

Vezmite prosím na vedomie,

NÁS Twin set=1pcs Deka Perinu +1pcs obliečky na Vankúše

EÚ-single= 1pcs Deka Perinu +1pcs obliečky na Vankúše

AU-single= 1pcs Deka Perinu +1pcs obliečky na Vankúše

2.Veľkosť:

NÁS-Twin veľkosť

1pcs Deka Perinu : 173X218cm/68.11"X85.82"

1pcs obliečky na Vankúše :48X74cm/18.89"X29.13"

EÚ-single

1pcs Deka Perinu :135X200cm/53.14"X78.74 "

1pcs obliečky na Vankúše:48X74cm/18.89"X29.13"

AU-single

1pcs Deka Perinu :145X200cm/57.08"X78.74 "

1pcs obliečky na Vankúše:48X74cm/18.89"X29.13"

Funkcie:

1. 100% vysoko kvalitných Teplé a mäkké Polyesterové Tkaniny ,priedušná ,č vyblednutiu, č obaľovanie, žiadne zmrštenie, Stroj umývateľný ,brúsneho procesu nech deka perinu cíti viac, mäkké a pohodlné.farba svetla neobsahujú takmer žiadne farbivo zložiek. Je to bezpečné, a znečistenia-free a dáva zdravý a pohodlný spánok prostredie.

2.Rotačná sieťotlač technológie, aby sa vzor viac jasné a realistické, krásne Roviny Kapitán ,Polícia muž, Astronaut ,Hasič dezén,je vaša posteľ hravé a zaujímavé, ležala v posteli, ako keby ste boli pilotom, an astronaut,teraz si môžete vytvoriť svoj sen pravda,fotografovanie podiel na svojho priateľa, to by bolo zábavné,je to naozaj priniesť odlišné životné skúsenosti. nie len to môže byť použitý pre seba, ale aj to by mohla byť ako kreatívny darček pre vášho priateľa a chid.

4.Vysoká kvalita Skrytý zips je vaša rodina spánku, viac bezpečnosti a nech je vaša posteľ vyzerá krajšie.

5.Výtvarné spracovanie ukázal v detailoch.

6.Módny štýl: odchod zaujímavé ,snové a pocit vyhovuje moderný štýl, domáce dekorácie,nie len to môže byť použitý pre seba, ale aj to by mohla byť ako kreatívny darček pre vášho priateľa a chid.

7.Nákladovo efektívne produkty a ohľaduplný služby, ktoré si to zaslúžia.

Teplé pripomenúť: 1.Pretože Ručné meranie 1-4cm chyba je prípustné. 2.ak chceš inú veľkosť,prosím, kontaktujte nás 3.rýchla doprava, doprava zadarmo nie znamená, že nemusíte platiť navyše Vlastná 4.rôzne krajiny veľkosť je iný ,takže prosím, či je to dobre, pred nákupom 5.vzhľadom na dlhé vzdialenosti dopravy ,produkt bude trochu zložiť,to tak nie je plochý, ako obrázok ukázal,ale nemá vplyv na použitie. 6.č maloobchodnom balení, ak chcete, aby sa predaj opäť, alebo ako Darček ,prosím, že o balenie problém 7.kryt bez Tešiteľ,sa vzťahuje len na 8.ak ste spokojní s našimi službami, nechajte nám spätnú väzbu a u všetkých "piatich hviezd[Keď ste ohodnotili dodacia lehota časť vezmite prosím na medzinárodnej tranzitnej do úvahy.] Vaša úroveň sa nás snaží poskytnúť slúžiť lepšie.

Štítky: dekoratívny vankúš astronaut, kapitán jack posteľ, astronaut posteľ, mačka perinu kráľovná, maják, siréna, Mosquito Net, batoľa vianočné duvet set, deti posteľnú bielizeň, čerstvé perinu, astronaut penový vankúš.


( 1 Hodnotenie )

Počet