Dlhý Rukáv Cyklistika Dres 2019 jeseň Cyklistické Oblečenie na Bicykli Jersey Bicykli Bunda T-Shirt Požičovňa Nosenie Maillot Ropa Ciclismo

€17.61


Vitajte na objednávku skontrolovať veľkosť tabuľky bofore si objednáte, prosím, To je Ázijských Veľkosť, Menšie než Európske Veľkosti. Na "Navrhujeme Hrudi" a "Navrhujeme Hmotnosť" je to najdôležitejšie. Pls odkaz tieto dve návrh vyberte veľkosť. Produkt Displeji Zobraziť Podrobnosti

Doprava

1. Sme Prepravy do Číny Post Air Mail do väčšiny krajín. Je to Zadarmo.potrebujeme približne 1 až 2 pracovných dní zvládnuť to pred lode sa na to. (ak sa stretneme Čínskych sviatkov, dní bude predĺžená primerane)

2. Ak chcete prijímať to rýchlo, Pls vybrať EMS(5-10 dní) alebo DHL(4-8 dní) , Ale budete musieť zaplatiť dodatočné prepravné náklady. keď si objednáte, budete vidieť presný poplatok.

3. Dúfame, že príchod svojho položka je včasné, Ale keďže ide o medzinárodné dobierku, dodacia lehota je vysoko závislé od kuriérskej spoločnosti a miestne Colné sadzby (ak je to uplatniteľné) a úplne mimo našej kontroly po ich zverejnení. Mali by tam byť žiadne problémy, ktoré vyplývajú z tejto zásielky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Keďže sa snažíme poskytovať vzájomné a pozitívne transakcie.

4. Prosím, uistite sa, poskytnúť nám pravdivé, presné a podrobné dodaciu Adresu (meno, telefónne číslo a adresa sú potrebné)

5. Rusko priatelia,pls povedzte meno a priezvisko ,podľa ruskej Postoffice Pravidlá príjemcov meno.

Vráti

1. Ak je položka, ktorú dostal, neprijateľne chybný, zlomené, alebo mimo poradia, pls, dajte nám do 3 dní od doručenia.

2. V prípade, že tieto nepríjemné veci sa dejú, dúfame, že sa kupujúci a dodávateľ môže komunikovať aktívne riešiť spor v flexibilný spôsob. Sľubujeme, že budeme pracovať uspokojivé riešenie.

3. Prosím, neváhajte nás kontaktovať .aby sme mohli v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém, ktorý môže prísť okamžite, a oceňujeme možnosť mať reálnu transakcie. Stačí byť otvorenou mysľou!

4. Všetky otázky týkajúce sa jeden z našich položiek bude zodpovedaná v čo najkratšom čase.Vopred vám ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Štítky: island jersey bicykli, bianchi ženy, cyklistika dres, napoli dresy, manchster spojených jersey, cyklus okuliare mužov mtb, cicling sedadlá, cycl jersey, otoscop, rapha, zelené oblečenie herbalife.


( 1 Hodnotenie )

Počet