Pôvodný Xiao Smart telesného Tuku Zloženie Rozsahu 2 Bluetooth 5.0 Rovnováhu Test 13 Telo Údaje BMI Zdravie Hmotnosť Rozsahu LED Displej

€23.61


Pôvodný Xiao Smart telesného Tuku Zloženie Rozsahu 2 Bluetooth 5.0 Rovnováhu Test 13 Telo Údaje BMI Zdravie Hmotnosť Rozsahu LED Displej

Popis: obvykle používame hmotnosť ako jediným kritériom na určenie osoby tučnoty, ale to nie je presné. Za rovnakú hmotnosť, objem tuku je trikrát svalového objemu, takže aj v prípade, ak hmotnosť je isté, ľudia s príliš veľa tuku sa stanú viac tuku. Preto telesného tuku, rýchlosť je štandard pre posudzovanie tuku a tenké. A presný, komplexný telesný tuk stupnice, vám môže pomôcť porozumieť, vaše telo lepšie. Hlavné Vlastnosti: G-tvarované senzor, 50g môže byť vnímaný. Vysoko presné BIA čip pre jednoduché ovládanie podiel telesného tuku. 13 telo údajov, komplexné chápanie fyzického stavu. Zostatok test, zatvorené oči a jednou nohou sú k dispozícii. Low-power Bluetooth 5.0, 4 batérie môžu byť použité na 12 mesiacov. Sú záväzné pre proso športové aplikácie, zníženie množstva tuku a formovanie tela s polovicu úsilie. Jednoduchý dizajn, jednoduché a čisté, nádherné a krásne. Špecifikácia

Detaily produktu veľkosť Produktu: 300x300x25mm Vážiace jednotky: kg kg Bývanie materiál: tvrdené sklo + ABS inžinierstva plastové Pracovná teplota: 0°C-10°C Vybavenie požiadavky: športové Android 4.4 iOS 9.0 a vyššie (iPhone 5s a vyššie), zariadenia, ktoré podporujú Bluetooth 4.0 a vyššie Produktu hmotnosť: 1.7 kg Vážiaci rozsah: 100-150kg Minimálny index: 50g Bezdrôtové pripojenie: Bluetooth 5.0 Výkon: 4 1,5 V 7 (AAA) batérie ( bez batérie súčasťou balenia)

Rozmer a Hmotnosť hmotnosť Výrobku: 1.7000 kg

Hmotnosť balenia: 2.4000 kg

Rozmer výrobku (L x W x H):30.00 x 30.50 x 2.50 cm

Veľkosť balenia (L x W x H): 35.00 x 35.00 x 5.00 cm

Obsah Balenia

Obsah balenia: 1 x Xiao Tuk Stupnice ( bez batérie súčasťou balenia) ,1 x užívateľská Príručka

Tuk, nie je tuk, nie hmotnosť má konečné slovo zvyčajne používame hmotnosť ako základ pre posudzovanie toho, či je osoba tuku, ale to nie je presné.Za rovnakú hmotnosť, objem tuku je trikrát svalového objemu. Takže aj v prípade, ak hmotnosť je isté, ľudia s príliš veľa tuku bude vyzerať hrubšie. Preto telesného tuku, rýchlosť je štandard pre posudzovanie tuku a tenké, profesionálny telesný tuk stupnice, vám môže pomôcť porozumieť vašej fyzickej kondície.

Presnejšie meranie je veľmi dôležitá vec pre rozsahu G-tvarované mangánovej ocele senzor, ktorý zmysly zmeny hmotnosti tela do hmotnosti 50g, robí meranie xiao telesný tuk stupnice 2 presnejšie. V rovnakom čase, váženie podporu podporuje tri jednotky 500grams, kilogramov a libier, čo je výhodné pre užívateľov čítať.

Komplexnejšie údaje, mali by ste vedieť, vaše telo lepšie Vysokou presnosťou BIM tuku-meranie čip, jedno váženie môže vedieť, 13 telo údaje, ako sú telesná hmotnosť, BMI, obsah telesného tuku hodnotiť, svalovej hmoty, atď.

Štítky: electron rozsahu, mi rozsahu 2 xiao, zostatok picooc, 3 xaomi, huawei rozsahu inteligentné váhy, xiomi, zostatok de, široký tela, rozsahu, česť rozsahu, miestny rozsahu.


( 1 Hodnotenie )

Počet