Hot Predaj Nigérijský značky Svadobné Afriky Šperky Sady Dubaj Zlata-farebná Šperky Sady overgild Kostým Romantický Dlhé Dizajn

€9.65


Vitajte v Našom Obchode

Špecializujeme sa na šperky dizajn a výroba.

Všetky tovary, ktoré sú konkurencieschopné ceny,

Najlepšie kvalitné,

Prosím, neváhajte a nákup

Máme vlastné šperky z výrobných závodov, v guangzhou, Čína. Sme schopní prispôsobiť všetky šperky dizajn. Veľkoobchodníci, prosím kontaktujte nás a tešíme sa na podnikanie s vami.

Materiál: zliatiny zinku

Farba: ako na obrázku

Náhrdelník dĺžka: cca 450 mm

Náramok dĺžka: cca 200 mm

Krúžok priemer: Nastaviteľné

Množstvo: 1 Sada (Neckace, Náramok, Náušnice,prsteň )

Stav: 100% Zbrusu Nový

1. Ak výrobky nie sú rovnaké ako desription alebo zlomené v tranzite. Budeme odoslať alebo na vrátenie peňazí vás. 2. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s položkami, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete vaše položky,ale budete musieť zaplatiť za návrat poštovné náklady 3. Kontaktovať nás môžete na www.tantra-egypt.sk, alebo pošlite nám e-mail,Budeme reagovať na vás do 24 hodín,do 36 hodín počas víkendov Náš pracovný čas: 8:30 hod. do 10:30 PM 1. Ponúkame doprava zadarmo na všetky naše položky na celom svete do 48 hodín od EMS/DHL, alebo Čína Príspevok Na prepravu spôsobom bude závisieť od celkovej sumy vašej objednávky: 2. Niekedy to môže trvať až 4-7 týždňov, vzhľadom na prísne vlastné inšpekcie. DOPRAVCA ODHADOVANÝ ČAS SLEDOVANIA ODKAZ Čína Príspevok Air Mail(objednávka > $5) 25-60 pracovných dní www.ems.com.cn/english.html www.tantra-egypt.sk Standrad Dopravy(objednávky > $5) 25-60 pracovných dní Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus(aby EMS doprava Zadarmo (kontaktujte nás) 8-12 pracovných dní DHL Doprava Zadarmo(objednávka > $200) 3-8 pracovných dní Poznámka: dodacia lehota nezahŕňa čas spracovania (5-7 pracovných dní). V zriedkavých prípadoch sa vaša zásielka môže trvať dlhší čas, aby sa dospelo v dôsledku omeškania vo vlastnej vôle a sviatkov v Číne. 3. Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné poplatky. 1. Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd , radi vám urobiť to isté pre teba. 2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, budeme poskytovať vám najlepšie služby.

Štítky: prípad práva pko, cnc 0 3 mm hozly, veľký telefón svete, prípade v30plus lg, nabíjačka lg h422, cabas dievčatá box, veľký obrázok telocvični, krém na tvár line, veľký telefón bábiky.


( 0 Hodnotenie )

Počet