Pôvodné Logitech G102 LIGHTSYNC/PRODIGY G203 Herné Myši Optické 8000DPI 16.8 M Farba Prispôsobenie 6 Tlačidiel Káblové Biela Čierna

€19.01


Pôvodné Logitech G102 IC PRODIGY Herné Myši Optické 8000DPI 16.8 M Farba LED Prispôsobenie 6 Tlačidiel Wired-Intenational Verzia

>> Detaily produktu Klasický dizajn, pohodlné a známe. Zlepšiť presnosť 200-8000 DPI hra optický snímač. Komunikovať na 1000 hlásení za sekundu na druhú - 8 krát rýchlejšie ako štandardné myší. Rozšírené kľúč napätie systému. Programovateľné RGB podsvietenie, až 16.8 miliónov farieb na výber zo Šiestich programovateľných tlačidiel, aby sa uložili vaše nastavenia na myši je na palube pamäť pre použitie na akomkoľvek PC

>> Produkt Desciption

Gaming-grade Výkon

G102 správy 1000 krát za sekundu, 8x rýchlejšie než štandardné myší. To znamená, že keď myš je presunutý alebo klikli na obrazovke odpoveď je prakticky okamžitá.

Klasický Dizajn

G102 je inšpirovaný klasický dizajn legendárnych Logitech G100S Hernej Myši. Milý hráčmi po celom svete a je obľúbený esports klady, je to klasický dizajn, ktorý sme re-navrhnutý a optimalizovaný zvnútra-von byť ľahké, odolné a pohodlné. Herné Triedy Senzor Hrať na svoj plný potenciál s myšou, ktorá ponúka 200 až na 8 000 DPI prináša neuveriteľnú presnosť sledovania rýchlosť a dôslednosť. Budete mať lepšiu kontrolu bez ohľadu na váš štýl gameplay1Advanced funkcie vyžadujú Logitech G HUB, k dispozícii na stiahnutie na logitechg.com/downloads Mechanické Tlačidlo na Napínanie Mechanické tlačidlo na napínanie používa kovové pružiny pomôcť udržať ľavého a pravého tlačidla myši prispôsobený tak, aby kliknite na tlačidlo, zníženie sily, ktorá je potrebná. V kombinácii s individuálnym ľavé a pravé tlačidlo, to zlepšuje konzistenciu a prináša výnimočné kliknite cítiť a reagovať na ne. LIGHTSYNC RGB LIGHTSYNC technológia poskytuje next-gen RGB osvetlenie, ktoré sa synchronizuje osvetlenie a herné profily s vaším obsahom. Prispôsobenie z celého spektra od 16.8 miliónov farieb a synchronizovať osvetlenie, animácie a efekty s inými Logitech G zariadení. Prispôsobiť sa to všetko rýchlo a ľahko pomocou Logitech G HUB. Šesť Programovateľných Tlačidiel Logitech G102 môžu byť použité priamo out-of-the-box, alebo môže byť plne nakonfigurované pomocou G HUB. Pokročilí používatelia môžu nakonfigurovať všetky 6 tlačidlá na zjednodušenie v hre akcie. On-the-fly DPI On-the-fly DPI radenie vám umožňuje prepínať medzi dvoma citlivosť nastavenia kliknite na tlačidlo, z pixel-precízne 250 DPI zacielenie na rýchle 2,500 DPI pohybu. Použiť G HUB ak chcete prispôsobiť nastavenia DPI, aby sa zmestili svoj štýl hry. Tiež, DPI cyklistické umožňuje vybrať až z piatich DPI nastavenie, zatiaľ čo v hre.

G102 Gaming Mouse Na Palube Pamäť

Keď budete mať vaše G102 s vami, vaše vlastné nastavenia prichádzajú spolu. Uložením vašich preferencií na palube pamäte pomocou Logitech G HUB môžete ho použiť na inom POČÍTAČI bez nutnosti inštalácie softvéru alebo meniť vaše nastavenia.

>> Real Foto

Logitech g102 Lightsync

Logitech g102 Prodigy

>> Špecifikácia

Všeobecné

Značka: Logitech

Typ: Drôtová Myš

Model: G102 Prodigy/Lightsync

Farba: Čierna/Biela Špecifikácia Sledovania Rozlíšenie: 200DPI–8000DPI

Max. zrýchlenie: >25G*

Max. rýchlosť: >200 ips*

(*Testované na Logitech G240 Herné Podložka pod Myš)

USB Dátový Formát: 16 bitov/os

USB Správa Frekvencia: 1000 Hz (1ms)

Mikroprocesor: 32-bit ARMGlide

Dynamický Koeficient trenia:* 0.1 µ (k)

Statický Koeficient trenia:* 0.16 µ (s)*

(*Testované na drevo-dyha ploche)

Tlačidlami (Doľava / Doprava): 20 miliónov kliknutí Nohy: 250 kilometrov Váha & Rozmery Produktu Hmotnosť: 0.085 kg(Iba Myš)

Hmotnosť balenia: 0.150 kg

Produkt Rozmery: 116 x 62 x 38 mm

Package Rozmery: 160 x 120 x 60 mm Obsah balenia

1 x Logitech G102 Wired Mouse

1 x užívateľská Príručka

Test Spätnú Väzbu

1)

Výhody:

Farby, pekné, keď je z čoho vyberať. Drôt dĺžky a mäkkosť. Prítomnosť bočné tlačidlá, ktoré sa líšia aj tactilely. Podsvietenie displeja, ktoré môže byť nakonfigurovaný tak, aby vyhovovali všetky chute a farby, alebo úplne vypnuté. Hmotnosť, veľmi ľahká a kompaktná myš s klasickým dizajnom. Snímač a dobu odozvy. A samozrejme cena, alebo skôr jeho dostupnosť!

Nevýhody:

Nebudem atribút to nevýhoda, ale zvuk z hlavných tlačidiel sa mi zdalo rôzne, možno, že som narazil na takejto kópie, ale to nemá vplyv na prevádzku zariadenia. Biela je dobrá pre každého, je veľmi ľahko znečistené, tak musíte sledovať myši tak, že nie prísť o svoj vzhľad, toto nie je mínus na všetky ...

Komentár:

Na jeho náklady, myslím si, že je veľmi dobrý, možnosť, to sedí do ruky ako uliate, rovnako ako predtým, keď sme sedeli v počítači kluby, veľmi známy tvar, hlodavce kĺže s istotou, ako na koberec a len na stole, odozva 1 ms sa jeho vec prípade, bohužiaľ som neskúšal na iné povrchy. Kliknutie je jasné, vnímavý, streľba späť v strelcov je veľmi vec, ale čo je ešte potrebné? Schopnosť prispôsobiť citlivosť snímača, ako si prajete, aj keď nie celkom až 8000 dpi :) Ale neviem, aké hry na hrať s takými citlivosť. Možno v niektorých stratégie. Volant je vždy bolestivé predmet, v tomto modeli sa ukázalo byť veľmi úspešný, napriek jeho lacné vzhľad, cutoffs prácu dokonale, rolovanie, je tiež na úrovni. Podsvietenie je samostatná téma, tu si môžete nielen pomocou rozlet fantázie, ale aj použiť ready-made presetov, ale čo môžem povedať, je tu aj možnosť, la farieb, hudby, kde sa zariadenie bude blikať v rytme hudby, rád som túto možnosť! Vo všeobecnosti, za svoje peniaze, je to veľmi dobrá voľba, myslím, že.

Štítky: logitech mx master 3 pokročilých, myš, lqs gaming mouse, lagitech g pro, myš razer, hry myš, logitech, myš logitech, g102 logitech, teclados mecanicos.


( 4 Hodnotenie )

Počet