Krátky Okraj Šiltovku Hip Hop Bežné Ploché Brimmed Snapback Klobúk Bavlna Outdoorové Športy Hiphop Muži Spp Opaľovací Krém Letná Čiapka Kosti

€3.93


Vitajte v našom obchode, musíte mať vaše obľúbené, Prosím, buďte trpezliví, pozrite Klobúk obvod: 54-60 cm (nastaviteľná)

Klobúk výška: 12 cm

Materiál: bavlna

Farba: Ako si vybrať

Index Produkty:

Hrúbka index: mierne

Mäkké index: Mierne

Priedušná index: mierne

Bežné Outdoorové Športy Snapback Kvality:Vysoká kvalita čiapky

Inclded package:

1 * spp

1. Upozornenie. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

Doprava

2. Keď si objednáte, zvoľte spôsob dopravy a na objednávku, vrátane prepravných nákladov. Budeme posielať položky do 2-5days vaša platba je plne overené.

takže keď sa stretnete s niektorých produktov, ktoré nie sú k dispozícii po uvedenie objednávku, stačí nebojte sa, budeme vás informovať

Veľkosť

3. Všetky rozmery sú merané manuálne, odchýlky 2-3 cm sú možné.

Dodacia lehota

Ste s Čínou Príspevku Registrovaný Air Mail. a) dátum príchodu asi 30-60 dní

1. Ak sa rozhodnete Čína Príspevok Registrované Air Mail. Časť z nákladov na prepravu môže byť spoplatnené. Ale on má sledovanie informácie.

Môžete vidieť, keď váš tovar bol odoslaný niekde. Dátum príchodu je asi 30-60 dní

2. Ak potrebujete rýchlejšie. Môžete si vybrať, EMS a DHL. Jej relatívne vysoké náklady na dopravu. Ale, ako pravidlo, môžete si vziať dodania 3-10 dní.

SPÔSOB DODANIA

Spätná väzba

1. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Kliknite na 5 hviezd spätnú väzbu, ak prijmete naše produkty a služby. Môžem vám ponúknuť konkurencieschopné ceny a najlepšie služby.

2. Ak máte akékoľvek otázky o produktoch, ktoré ste obdržali, prosím, kontaktujte nás na čas a my sa budeme snažiť vyriešiť

problém a budete spokojní.

3. Prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu a štyri 5-hviezdičkový podrobné hodnotenia predajcu.

Návrat politiky

1. Ak zistíte nejaké problémy s kvalitou po prijatí tovaru, ihneď nás prosím kontaktujte. Budeme vám dať uspokojivú odpoveď.

Štítky: spp hip hop, šiltovku veľkosť, klobúk xxx, materskej blúzky a topy pre tehotné, spp, boho klobúk, spp telocvični, baseball cap krátke, nízky okraj klobúka, basebale spp.


( 1 Hodnotenie )

Počet