Ručné LED Svetlo Fotografie Prenosné Ice Svetla pre Kamery s Účtovnou Taška Diaľkové Ovládanie USB Nabíjanie Video Studio Osvetlenie

€22.69


Ručné LED Svetlo Fotografie Prenosné Ice Svetla pre Kamery s Účtovnou Taška Diaľkové Ovládanie USB Nabíjanie Video Studio Osvetlenie

led trubice rgb svetlo luz fotografia portatil camara usb mini smd svetlá свет для фотосъемки tubo led tube light tube led видеосвет led video svetlo 2g7

Ručné a Prenosné

Ergonomický dizajn umožňuje jednoručné prevádzku a nevyžaduje žiadne dodatočné montážne príslušenstvo. Ideálne pre cestovanie.

Stmievateľné, uspokojí vaše osvetlenia potreby

Existuje 6 úrovní jasu a 6 druhov teploty farieb nastaviteľné, stačí vybrať režim, ktorý sa vám páči.vyžarujú 36 rôznych úrovniach úplne,a tam je super svetlé funkciu,720LM(max).

Dva režimy prevádzky, Uloženie Režime Môžete Nastaviť

Podporuje tlačidlo na svetlo a bezdrôtové diaľkové ovládanie, lexible a pohodlné ovládanie. S infra-red bezdrôtového diaľkového ovládania môžete ovládať svetlo ľahko vo vzdialenosti 7 metrov.

Profesional Ochrana Očí

Svetlo sprievodca doska je vyrobené z materiálu PC, žltá a biela LED korálky, nie oscilácie, nula-žiareniu, žiadny "duchovia" alebo očí bijúce, ľahké na oči.

IP65 vodotesný a prachotesný

Anti-slip dizajn ručné rukoväť multi-uhol záberu je to možné, a magic tube light s IP65 vodotesný a prachotesný.

Rechargable a Dlhá pracovná doba

Vstavaná Li-ion batérie, ktoré možno dobíjať cez USB,3,7 V 5200mAh môže pracovať až do 4 hodín nepretržite po úplné nabitie batérie.

Univerzálny

Vhodný pre fotografie a videography, kde svetlo nie je dosť; vonkajšie osvetlenie v tmavom prostredí a ľad svetlo pre koncerty, atď.

Balík obsahuje

1 * LED Svetlo na videosnímanie Fotoaparát 1 * Diaľkové ovládanie(s lítiová batéria CR2025) 1 * USB kábel 1 * Cestovná taška 1 * návod na použitie

Vezmite Prosím Na Vedomie:

Nie je izolácia klip vo vzdialenej, budete musieť vziať na to, ak ho používate. A ak budete tlačiť napájania vypínač na svetlo, nie je možné zapnúť pomocou diaľkového ovládania. Takže budete musieť energie na svetlo s tlačidlo, potom na diaľkové ovládanie bude fungovať.

Štítky: ulanzi video svetlo, neewer softbox, hub led lampa, box fotografie, lampa led, Led Bod, webcam 4k 2, polystyrén trubice led, led, stick usb.


( 5 Hodnotenie )

Počet