5 Ks Chladnička Magnet vložiť série krásna Mačka zadok magnetické vložiť domáce dekorácie kreatívny darček Zvierat chladnička nálepky

€9.54


Vážený zákazník: Ďakujeme, že ste sa rozhodli nakupovať v obchode. Prosím, prečítajte si popis produktu, ako veľa ako je to možné, aby sa zabránilo zbytočným unpleasantness. Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek problémy pri nakupovaní. Budeme s vami komunikovať v úprimným spôsobom, a to v našich silách, aby riešili problémy, ktoré vzniknú v nákupnom procese. Šťastný nakupovanie. Zavedenie nového výrobku: Názov: Mačka Chladnička Magnet Veľkosť: 4.1*4.3 cm Množstvo:5 Ks Tipy: Ako je znázornené na obrázku, všetky výrobky sú vyrobené podľa prirodzeného svetla. To, čo vidíte je prijaté v druhu, ale z rôznych dôvodov, ako sú rôzne monitory, môžete vidieť, že farba na obrázku sa môže nepatrne líšiť od skutočných objektov. Nájdete konkrétny produkt. 1-2cm chyba môže existovať v dôsledku ručného merania, prosím, láskavo pochopiť. Ponúkame vám najlepší výrobok a službu. Ak máte akýkoľvek problém, prosím, dajte nám vedieť a my vám problém vyriešiť čo najskôr. Ďakujem.

Štítky: magnet neodýmu, medveď chladnička, kvet magnet, rozbili mačka chladnička magnet, fridg magnet, mačka magnet, mačka chladnička magnet, magnet drak, chladnička magnet tvorivé psa, dieťa, zviera magnet.


( 0 Hodnotenie )

Počet