Žakárové Spandex Jedálne Stoličky prestieranie,Odnímateľný Umývateľný Elastické Vankúše na Čalúnený Jedálenské Stoličky Banquet

€2.75


Pevné Žakárové Spandex Jedálenské Stoličky prestieranie, Odnímateľný Umývateľný Elastické Vankúše Na Čalúnený Jedálenské Stoličky Banquet ♣Vysoká kvalita Materiál: 85% polyester 15% spandex. Elastické rozmerom sa zmestí väčšina čalúnený jedálenské stoličky. Vysoká kvalita tkaniny, aby predseda kryt trvanlivé, odolné proti vráskam, anti-Obaľovanie, mäkké a pohodlné. ♣Hlavné funkcie a použitie: hrubé dostatočne chrániť vaše stoličky z škvrny, nosenie, škrabance a ryhy, obnoviť váš starý, poškodený alebo nepekný vzhľad jedálenské stoličky. ♣Veľkosti a Farby: sedacia dĺžke 14 "-18"(35-46 cm), šírka sedáku 14 "-18"(35-46 cm), hrubé sedáku 1,2 "-2(3-5cm)". Oznámenie: ak chcete vyzerať lepšie, odstrániť vankúš nainštalujte kryt. ♣Dizajn: elegantný a jednoduchý štýl, výborný výber z obývacej izby na zdobenie, reštaurácie, kuchyne, hotely, svadby a iné príležitosti. A elastické spodnej a 4-popruhu dizajn môže zabrániť kryt sedadla z pošmyknutia. ♣Starostlivosti pokyny: ručné, alebo strojové umývanie so studenou vodou; Zavesiť suché; Č bleach; Č železa.

O platbu 1) akceptujeme Alipay na Západ Únie TT všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW .2) platba by mala byť vykonaná do 3 dní od objednávky. 1. Doprava po celom svete! (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 3) Ak nemožno platbu bezodkladne po aukcii blízko, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Platby musia byť ukončené do 3 dní. O Prepravné 1. Objednávky sú spracované v čase po zaplatení overenie. 2. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 3, obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú len pre referenčné účely. 4. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 5. Ak ste neobdržali zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.Vrátenie a refund1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu doručenia. Ak si pobyt položku na viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ponúkame vám vrátenie peňazí alebo výmenu. ŽIADNE výnimky! Náklady na dopravu sú v mene predávajúceho a kupujúceho v pol. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v originálnom balení a musíte nám, prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat a vaše po #. 3. Vrátime vám plnú sumu víťaznej ponuky, raz dostal tovaru v jej pôvodnom stave a balenie so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu. Alebo sa môžete rozhodnúť pre náhradu. 4. Postaráme sa o všetky prepravné náklady, ak produkt (y) nie je (sú), ako inzeroval.

Štítky: fond jedálenské stoličky, dakimakura bez cenzúry, stolička kráľ, kustuv vankúš, kryt gauč, vankúš, stolička, sedák sedadla, prípade vankúš, salón stolice, nes posteľ kryt.


( 5 Hodnotenie )

Počet