10Pcs prírodné sušené kvety kytice proso spike proso spike pastoračnej domáce dekorácie DIY garland falošné rastlín streľba rekvizity

€2.72


Farba: 9 farbách ako na obrázku Materiál: polyetylén Celková dĺžka: 50-60 cm Spike dĺžka: 8-15 cm Balenie: 10 Ks/šarže Funkcia: 1. Zbrusu nový vysoko kvalitný. 2. Používajte vysoko kvalitné dovezené latex, ktorý je šetrný k životnému prostrediu a trvanlivé. 3. Platné do každej domácnosti či záhradné dekorácie. 4. Je veľmi vhodný pre jedáleň, alebo strany, a tiež veľmi vhodný pre organizovanie svadieb. Poznámka: Vzhľadom k snímania a zobrazenia, existuje určitý farebný rozdiel, a po druhé, dôvod, pre veľký farebný rozdiel je, že každá výrobná šarža je iný, a adsorpčné kapacity zariadení na farby je rôzne. Väčšina farebné sušené kvety sú farbené, a to je normálne, že nerovnomerné farby rozdiel v dôsledku klimatických alebo umelé dôvodov.

Štítky: ivy rastlín, moderné vázy, nordic váza, svetlé domov rastliny, svadobné kytice, galaxy rose, váza zdobia domov, kvety, puky, garland led, mini váza výzdoba domov.


( 2 Hodnotenie )

Počet