KEIUMI 24 Palcový Reborn Bábiky Baby 60 cm Látkové Telo Realisticky Reborn Pricess Dievča Bábiku Deti Vianočný Darček k Narodeninám Loď Zo Španielska

€38.22


1) Materiál: Mäkké silikónové vinyl, dovezené, mäkké vinylové z Nemecka, 100% bezpečná a pohodlná. 2) Dieťa size: 24 palcov asi 60 cm bábiku. 3) Oči: Akryl oči, vyzerá tak reálne. 4) Pokožkou: pokožku je najviac unikátne miesto, táto bábika , návrhári bude tráviť veľa času detská pokožka vyzerá reálnejšie multi-layer. 5) Vlasy: Prilepili parochňu, dlhé vlasy. 6) Štruktúra: Riaditeľ a 3/4 končatiny sú vyrobené zo silikónového vinyl (a telo je handričkou s pp bavlna ). Dovezené, mäkké vinylové výroby surovín, non-jedovaté ; bábika končatín môže byť aktívny, môže sedieť alebo ležať, Plný Silikónové bábika nemôže vstúpiť do vody, nemôže stáť , hovoriť alebo krmív. 7) Použitie: deti darček k narodeninám, hrať deti hračky, Vianočný darček pre vaše deti alebo vašich milovníkov a tiež kolekcia kolekcia milenci. 1.Balík je vynikajúca a bezpečné; príslušenstvo sú kompletné.všetky príslušenstva poslať náhodne. Táto bábika príslušenstvo všetky sú zadarmo v parcely. 2.Package vrátane: (Bábika + 1*oblečenie + Mlieko fľaše + Cumlík +P svieži hračka+topánky+ Rodný list.) niekedy oblečenie môže mať žiadne zásoby, aby sme vám ostatným krásny jedna pre vás ,spojíme sa s vami, ako ho poslať. dúfam, že sa vám môže porozumieť. 1. Farba Chybu: Rozdiel vo farbe, môže byť príčinou niektorých iných dôvodov, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie,to nie je vada. 2.Doručenia: Všetky produkty budú zaslané v 2-6 dní po zaplatení nadol. dodacia lehota sú rôzne, podľa inej krajine, ak ste sa zmiasť, kontaktujte nás,ok? 3.Colné: Naša Cena nezahŕňa Colné Poplatky, alebo iné skryté poplatky, sme nie je zodpovedná za akúkoľvek Colné Poplatky. dúfam, že sa vám môže porozumieť.

5.Návrat: garantujeme všetky položky sú v 100% dobrom stave a vysokej kvality. Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, pls vrátiť do 7 dní od jej doručenia,bude nahradený alebo vrátenie peňazí vzhľadom. 6.Prijať adresu: po Prvé, prosím zanechať podrobné informácie, ako napríklad názov,ulica,číslo domu,psč, po Druhé, prosím, skontrolujte, či bábika poslal do Saudskej Arábie, ak áno, prosím preložiť do Jazyka anglického, a zvoľte si, prosím, epacket prepravu spôsobom. Po tretie, v prípade possibel,skúste opustiť telefónne číslo, ktoré mal registrované whatsapp. môžeme kontakt s vami na čas, ak existuje nejaké problémy. vďaka za vaše porozumenie.drahé. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím zanechať 5 hviezd, spätná väzba je pre nás, ak máte akýkoľvek problém, tiež prosím, kontaktujte nás ihneď, my vám ho vyriešiť za vás.

Štítky: dieťa reborn kremíka, loď z poľska, loď španielsko, dieťa reborn keiumi, coolpad telefón, boot caterpillar, KRÁĽ HOLUBOV, opice reborn, loď do španielska, final fantasy prompto.


( 2 Hodnotenie )

Počet