Dámske spodné Prádlo lakovanej Kože Podprsenka Erotické Priehľadnej Čipky Erotické Teplú Podprsenku Sexy plavky s uväzovaním za Krk Poháre Duté Z Drôtu-zadarmo, bez podšívky Plodín Topy

€7.64


Set Zahŕňa : 1x Podprsenka Top dámske

Stav : Nové značkou

Materiál : Čipka + Lakovaná Koža

Funkcie :

Dámske erotické priehľadnej čipky spájať podprsenka orezať začiatok, dobrý lesk, drôt-zadarmo a bez podšívky dizajn.

Priehľadnej čipky golier a ramená, lakovanej kože pohár s multi nastaviteľné popruhy na prednej, zadnej s hákom a okom uzáverom.

Skvelé na odiv vaše prsia priekopa. Vyrobené z vysoko kvalitnej tkaniny, ľahký, mäkký a tenký, veľmi pohodlné na nosenie.

Ideálny pre romantickú noc, svadobný večer, najlepšie Valentína darček pre seba alebo svojich milovníkov.

Prosím, skontrolujte si veľkosť jasne pred nákupom, ručné/stroj premyte studenou.

Tabuľka veľkostí : navrhol, veľkosť je len pre referenčné účely. Ak váš meranie plávajúce medzi dvoma veľkosťami, odporúčame výber väčšie veľkosti. (Merania uvedené v tabuľka veľkostí nájdete na položku merania, nie tela)

Značku Č. Pre dospelých Odporúčaná Veľkosť Golier Underbust S Malým 13.0"/33 cm 26.0-29.0"/67-74 M Médium 13.5"/34 cm 28.0-31.5"/72-80 cm L Veľké 14.0"/35 cm 30.0-34.0"/77-86 cm XL X-Veľké 14.5"/37 cm 32.0-36.0"/82-92 cm

Priateľské Tipy: veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

Štítky: čierna podprsenka erotické, čierna lakovaná koža podprsenka, červená lakovanej kože podprsenka, pohár kože, b pohára bh, na dvore pohár bh, mačka pizza tričko, spodné prádlo top štýl, pásy tričko, erotické sexy.


( 0 Hodnotenie )

Počet