220V Horizontálne Elektronickom Zadávaní Stroj DF-001 Ploche Elektronický Kľúč Kopírovacím Strojom Prenosné Zadávaní Kopírovanie Stroj 1PC

€128.35


220V Horizontálne Elektronickom Zadávaní Stroj DF-001 Ploche Elektronický Kľúč

Kopírovacím Strojom Prenosné Zadávaní Kopírovanie Stroj 1PC

Parameter:

Názov: Elektrické tlačidlo stroj

Model: DF-001

Napätie: 220V

Výkon: 120W

Hmotnosť: 8,9 kg

Funkcie:

Toto zariadenie môže byť otočené na oboch stranách.

Vzdialenosť medzi svorkou skupiny sa rozšírili, a všeobecného predĺžil kľúč môže byť upevnený priamo.

Sprievodca pin krokovanie dolaďovacie zariadenie môže vykonávať rýchle a presné úpravy rôznych hĺbkach rezania.

Obrázok znázorňujúci:

Poznámka:

1. Ak sa rozhodnete "Predávajúci spôsob dopravy", prosím, na vedomie, že tento expedičný poplatok sa vzťahuje len na niektorých krajinách / regiónoch, tak po úhrade, prosím kontaktujte nás a my vám potvrdí s vami.

2. Ak zásielku príde na vaše miestne zvyky, prosím, platiť dane a prevziať zásielku preč. Nenesieme clá a dovozné dane. Ak colné zlyhá v dôsledku kupujúceho dôvodov a tovar sa vráti alebo zničená, nebudeme vám vrátenie peňazí.

3. Ak sa rozhodnete DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, pomôže vám usporiadať medzinárodné expresné dodávky a dodávky priamo na vašu adresu (dverí k dverám služby)! Ak je tovar dodaný kuriérom, kupujúci je len nutné platiť dane pri príchode.

4. Pred podpisom, musíte skontrolovať balík uistite sa, že je v dobrom stave, a potom ju podpísať. Ak je balík poškodený, prosím, fotografovanie, potom okamžite sa sťažovať na lodnej dopravy, nezabudnite, sťažnosť číslo, a potom ma kontaktovať, my vám určite pomôže.

5. Naše prevádzkové hodiny: 9: 00-18: 30 Peking čas. Medzitým, budeme reagovať na vašu správu okamžite. Počas prestávky, nemusíme byť schopní odpovedať na vašu správu, prosím pochopiť. Odpovieme vám do 24 hodín.

Štítky: prenosné potrubie navliekanie stroja, kľúčové machin, 2 rúry navliekanie stroja, priemyselné potrubia navliekanie stroja, defu kľúčové časti strojov, fréza kľúč, tlačidlo vystrihnúť machin, ms rúry navliekanie stroja, medené rúry navliekanie stroja, zámočník nástroj.


( 0 Hodnotenie )

Počet