O 50 cm Prírodné Sušené Kvety, Kytice, Cirok Ucho Domov Obývacia Izba Svadobné Party Dekorácie Konzervované Spike Streľba Rekvizity

€7.31


Pôvodné Priameho Predaja!!!

Materiál: Sušené Cirok Tráva Zodpovedajúce návrhy: Môže byť umiestnený samostatne v vázu, môžu byť vybavené keramické vázy, ratanový vázy, sklenené vázy, drevené vázy, môže byť aj v kombinácii s inými seno, môže tiež byť zabalené s inými kvety a rastliny, efekt je veľmi dobrý! Funkcia: Použitie vysoko kvalitných kvety na farbenie a suché. Odolnosť, reálne a prirodzenejšie ako umelé kvety, môže byť použité nepretržite dlhšie ako jeden rok, nie je predmetom sezónne obmedzenia, zvyčajne ale nezmizne. Pridať umeleckú atmosféru na životné prostredie a obytnom prostredí viac sviežim. Ideálny pre Domova,podlahy,výhľad do záhrady,jedáleň,hotel,obchod,svadby atď., kdekoľvek chcete, kvety zdobia. Poznámky: Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie. Yunnan Chaozhe Trading Co., S.r.o. je komplexný podniku, ktorý pôsobí v kvete pestovanie, spracovanie a predaj. Spoločnosť, technicky podporované Yunnan Akadémie Poľnohospodárskych Vied, Ústav Kvety, vlastní mnoho rokov skúseností na kvet pestovanie a predaj, a to sa zaviazala k vytvoreniu série kvetov s modernými charakteristické vlastnosti. Spoločnosť má viac ako 800 hektárov samostatne ovládané, kvet pestovanie base, s ročným výkonom viac ako 50 miliónov čerstvé rezané kvety. Okrem toho, vlastným pohonom kvet spracovateľský podnik pokrýva územie viac ako 2 000 metrov štvorcových a ročne produkuje viac ako 30 miliónov pobočiek konzervované-čerstvé kvety a sušené kvety.

Štítky: dri kvet, thuja sušené kvety, artifici kvet, svadobné kytice, sušené prírodné kvety zachovalé orange, stonky konzervované kvety, dekor kvet domov, fotografie rekvizity dospelých, deti, konzervované suché kvety, konzervované topiary rastliny.


( 0 Hodnotenie )

Počet