50pcs Pu ' er, Čaj 8 Rôznych Príchutiach 2020 Mini Yunnan Pu-erh Čínsky Pu-erh Chai s Darčeková Taška

€6.77


modname=ckeditor

modname=ckeditor

Množstvo: 240-260 g, (50pcs Pu ' er, čaj 1 Darčeková Taška) (Náhodne zmiešané 50 druhov 8 príchute)

modname=ckeditor

Rôzne: Zrelé a Surovín Mix , 50pcs, 8 rôznych chuť. Doba skladovania: dlhé lepšie Certifikát: HACCP, ISO9001:2000 , QS (Čína kvalitné bezpečnostné osvedčenie), vrátane :

1. Lotus Leaf Varené Pu ' er, Čaj

2. Lepkavá ryža dusená čaj mini mini Pu ' er, Čaj

3. Sticky rice Pu ' er, Čaj

4. Chryzantéma Varené Pu ' er, Čaj

5. Rose Varené Pu ' er, Čaj

6.Jasmine Arašidové Pu ' er, Čaj

7. Eucommia mini Pu ' er, Čaj

8. Cassia Osiva Varené Pu ' er, Čaj

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Čaj Puerh

je možné kúpiť buď ako surové/zelená (sheng) alebo kyslou/varené (shu), v závislosti od spôsobu spracúvania alebo starnutia. Sheng pu-erh je možné zhruba rozdeliť na čaj oxidácii rozsahu ako zelený čaj, a shou alebo veku-zelená varianty ako post-fermentovaný čaj.

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Na rozdiel od ostatných čajov, ktoré by sa v ideálnom prípade sa spotrebuje krátko po výrobe, pu-erh môže byť opitý ihneď alebo veku na mnoho rokov; pu-erh čaje sú často už sa klasifikujú podľa roka a oblasti výroby, podobne ako vína ročníkov. Pu ' Er čaj sa oslavuje od roku T ang Dynastie ( 618AD-906AD ) pre jej zdravotné výhody a liečivé sily v určitých chorôb. Moderná lekárska veda nedávno ukázali, že zdravotné výhody Pu ' er čaju môže byť viac, než len Čínske folklór. Od roku 1970 vo Francúzsku, Japonsku a Číne, boli vedení mnohých vedeckých štúdií na Pu 'Er, čaj, ktoré naznačujú, že : Udržať pitie Pu' er, Čaj, tak pre dobré zdravie. Zlepšuje trávenie, spaľovanie telesného tuku, Posilnenie imunitného systému, Zníženie hladiny cholesterolu v krvi. Zníženie vysokého krvného tuku. Zabrániť črevné infekcie, zažívacie problémy a zápcha.

modname=ckeditor

Pomáhajú predchádzať vzniku nádorových buniek v tele kvôli jeho anti-oxidanty.

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Štítky: čaj, muži, turecké, tin čaj box, šálku kávy, dym, 16 kg kettlebell, die čaj, lui káva, sklenená kanvica, šálka z nerezovej ocele.


( 0 Hodnotenie )

Počet