Doprava zadarmo vlastné logo úplné bicyklov kolesá 3 k lesklý 700 C clincher cyklistické uhlíka kolesá s keramickou náboje vyrobené v taiwane

€320.88


Popis Výrobku Veľkosť:

700 C - Karbónové Kolesá 50 mm /38/60/88mmdepth

Šírka - 23 mm šírka (ak chcete, 25mm, šírka , prosím, poznámku ) Typ: Cesta na Bicykli Dvojkolesia Materiál: Full carbon fiber R im, Typ: Clincher alebo Hadicové Prevedenie: 3 K - Matný alebo Lesklý Kazeta Orgán: shimnao 9/10/11 rýchlosť alebo tábor 10/11 speed Náboje:

Novatec náboj . powerway R13 R36 ,

rozbočovač (cena nie je sam e - (Farba Čierna/Červená) - Vyberte Jednu? N ipple: Hliník - (Silver/Black/Red - Vybrať jedno) Výplety: ( Čierna farba/Biela farba - Vybrať jedno) Otvor: Predné 20H, Zadné 24H, alebo Pred 18H, Zadné 21 H Váha: 1550g/pár (R13 Hub) Vrátane: Špízy(quick release) + Darčeky Zadarmo (Rim Pásky + Brzdové Doštičky) Záruka:

1 Rok

Po zadaní objednávky, prosím, napísať poznámku o tom, čo chcete ,Vďaka

Napríklad: lesklý, shimano 10 rýchlosť, clincher .čierne huby, čierne špice, čierna bradavky.

Drahý priateľ , Prosím, na Vedomie :

vieme dodať akékoľvek logo bicykel, kolesá ak chcete vidieť pls kontaktujte ma

dobrá cena na vás čaká , vďaka !

Služby Zákazníkom

Venujeme sami sebe, aby sa o vysoko kvalitné, ale lacné ceny s počtom atómov uhlíka bicykli časti , vítame spolupracovníkov na celom svete, aby veľkoobchod a na zákazku. A čo viac, môžeme prijať DIY pre produkty, ako pridať svoje meno, zmeniť farbu a radšej vzor.

Platba: môžete platiť byInclude Kreditná Karta, Bankový Prevod, Western Union a iné. 100% bezpečné platby.

je bezpečné spoločnosť.

Prečo Platba je 100% Bezpečné? Pretože budete platiť DHGATE .kom spoločnosti, keď sa zobrazí produktov, www.tantra-egypt.sk môže uvoľniť peniaze majiteľ obchodu. Dostanete výrobok najskôr, a majiteľ obchodu získať peniaze neskôr. Ak nemôžete prijímať produktu, môžete dostať náhradu zo DHGATE.

Zásielky:

1, Ak kupujúci chcete použiť viac rýchlejší spôsob dopravy, ako je DHL TNT atď, prosím, kontaktujte nás o zvýšenie lodné náklady.

2 Poučenie : dodacia lehota je závislá na kupujúceho colné odbavenie čas alebo vyššej Moci. Ak kupujúci neprevezme tovar v dlhej dobe, dúfame, že môže kupujúci kontaktovať vášho colné alebo miestnu poštu, aby si tovar hneď.

Po-predajný Servis:

Budeme kontrola kvality tovaru pred expedíciou. Ale ak sa vyskytnú nejaké nečakané problémy stať, dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostredníctvom prostrediu v nasledujúcich spôsobov:

1, Ak je kvalita problém, môže kupujúci kontaktovať nás do 15days po prevzatí tovaru, je kupujúci povinný poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu.

2 Človekom poškodený, kupujúci prevziať na seba plnú zodpovednosť.

3 kupujúceho vrátiť tovar nám a zodpovedný za návrat poštovné náklady; po obdržaní tovaru ,zašleme nový produkt na kupujúceho a zaplatiť za odoslať prepravné náklady alebo vrátime vám peniaze.

Cla(Dovozné Dane): Platenia dane je povinnosťou každého občana, kupujúci je potrebné, aby zodpovedný za všetky dane. Vzhľadom na daňový problém, kupujúci môže odmietnuť prevzatie tovaru, kupujúci je potrebné, aby Zodpovedný za prepravné a domov.

Spätná väzba

1 Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

2 Ak ste spokojní s našimi položky, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás neskôr.

3, Kontaktujte nás e-mailom alebo nášho obchodného manažéra pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém, akonáhle je to možné.

Štítky: kolesá de uhlíka, carbon road dvojkolesia, stojan čaj keramické, veľké vidlica, carbon road kolesá, lert 700 c koliesko, oxid dvojkolesia, reťazca stráže motocykel, 80mm bicykli rim, taiwan nástroj.


( 0 Hodnotenie )

Počet