JSI Módne Koleno-Vysoká Žena Dieťa Semiš Námestie Päty Krajky-Up, Topánky, Elegantné Ukázal Prst Vysokom Podpätku Topánky Kvality Lady Topánky JO295

€81.87


JSI Módne Koleno-Vysoká Žena Dieťa Semiš Námestie Päty Krajky-Up, Topánky, Elegantné Ukázal Prst Vysokom Podpätku Topánky Kvality Lady Topánky JO295

1.Upozorňujeme, že veľkosť chyba bude 1-3mm, pretože ručne.ak vaše nohy sú úzke a tenké,prosím, zvoľte menšiu veľkosť, jeden ako zvyčajne, veľkosť,; ak vaše nohy sú tuku a široký,prosím, vybrať si väčšiu veľkosť jedného, než je obvyklé. 2.Naša veľkosť je štandardná veľkosť,prosím, zvoľte svoj normálnej veľkosti.ak máte akékoľvek veľkosť problém,Prosím, kontaktujte ma pred objednávke.

Koža je mäkká a pohodlná, a to je hladká.

Topánky majú krátke zdriemnutie, ktorý udržuje ich v teple a pohodlí.

Non-slip odolnosť proti opotrebeniu:chodidlách sú vyrobené z gumy, ktorá má určité protišmykových a odolnosť proti opotrebeniu.

Upozornenie 1.Ako v procese tvorby naša obuv je lepidlo, Tam bude trochu lepidla na topánky,Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo,ale môže to nebolo 100% vyhnúť,venujte Prosím pozornosť. 2.Trochu závit na topánky je bežným javom,najmä pre topánky.Nebude to mať vplyv na kvalitu .Ak si mysli, že veľmi veľa,prosím, dvojité myslíte, že pred uskutočnením objednávky. 3.Budeme kontrolovať veľkosť starostlivo pre vás po vašej objednávke.Ale ako veľkosť je založené na rôzne nohy, tvar,šírku a dĺžku.Je veľmi ťažké pre nás zárukou veľkosť bude 100% fit.Musíte na seba vziať riziko,Vďaka. Vážený Zákazník, Na topánky,je veľmi ťažké zaručiť kvalitu lacné topánky. Preto verím, že všetci budú chcieť kúpiť pár vysoko kvalitné topánky za správnu cenu, ktorá nie je len pridáva lesk na vaše módne, ale tiež nosia dlhšie a nie je ľahké poškodenie. JSI môže splniť vaše potreby veľmi dobre. Všetky spolu, náš obchod bol spáchaný na vytvorenie vysoko kvalitné dámske topánky, majú širokú škálu topánky, rôzne vlastnosti. Či materiál, obuv alebo životnosť topánky, je dobrá zaručiť. Verím, že tam bude pár topánok uspokojiť vás. Príďte a kúpiť im rýchlo. JSI nebude vám nadol.

Štítky: negizber trend obchod, topánky jsi, semiš dlho, topánky na vysokom opätku, semiš topánky vysoké, semiš topánky kovové päty, semiš, členkové topánky vysokým podpätkom, ručné špeciálny set, vysoké semišové topánky vysokým podpätkom, rednutie semiš topánky, vysoké podpätky, mens trend obchod.


( 0 Hodnotenie )

Počet