KIWI dizajn Grip Prípade Pre Nintendo Prepínač Lite Mäkké Silikónové Uchopenie Pokrytie Pokožky, Anti-Scratch Non-Slip Shockproof Ochranné puzdro

€8.25


Ergonomický Dizajn

Tento Prepínač Lite grip prípade je navrhnutý tak, aby pohodlne zmestí do ruky hodín bezpečnú zábavu. Je ľahké uchopenie a ponúka pohodlné uchopenie, ktorý sa zlepšiť váš herný zážitok.

Mäkké Solicone

Prepínač Lite silikónové puzdro je vyrobené z high-end mäkké silikónové materiály, ktoré sa ľahko nasadzuje a vzlet, tiež robí holding Prepínač Lite oveľa pohodlnejšie.

Plnú Ochranu

Prepínač Lite ochranné puzdro poskytuje úplnú ochranu pre hlavnej konzole a radosť-cons, dokonale chráni váš prístroj pred každodenné kvapky, otrasom, nárazom, škrabancom, prachu a odtlačkov prstov.

Perfektný Zápas

Osobitne navrhnuté pre Prepínanie Lite 2019 s presné výrezy pre všetky porty a ovládacie tlačidlá zabezpečí perfektné zapadajú tak, že všetky funkcie môžu byť použité bez nutnosti odstrániť ochranné puzdro.

Čo Získate

1*Rukoväť Prípade Prepínač Lite 2019 Konzoly. KIWI dizajn poskytuje 18-mesačnú záruku na produkt a 24x7 hod priateľský zákaznícky servis

Štítky: lite prepínač, freebud lite kryt, pleť prepínač, dom nintendo prepínač lite, prípade prepínač, kiwi vr, kryt nintendo prepínač, NINTENDO PREPÍNAČ, nintendo prepínač pokožky, prípade nintendo prepínač.


( 0 Hodnotenie )

Počet