"Čína Anxi Tiekuanyin Čaj Čerstvý Orchidea Vôňa Organické Oolong Čaj na chudnutie Čaj Zdravotnej Starostlivosti Krásy Zelené Potraviny Kapacita"

€24.46


Orchidea vôňa Tieguanyin sa odzrkadľuje najmä v "voda takto krytu". Jeho kryt vôňa a aróma čaju sú úplne konzistentné, ktorý je, ako vysoko aróma je, ako hrubé čaj je, ako čistá aróma je, a potom čaj bude lahodné a čerstvé. Tieguanyin vyhodnotenie čaj kvality v procese čaj ochutnávka vzťahuje najmä na Tieguanyin jedinečné dobrý čuch, vrátane: vôňa pohár veko, vôňa čaju vody, vôňa čaju rezíduí a pohár spodnej časti. modname=ckeditor

modname=ckeditor orchidea vôňa Tieguanyin sa odzrkadľuje najmä v "voda takto krytu". Jeho kryt vôňa a aróma čaju sú úplne konzistentné, ktorý je, ako vysoko aróma je, ako hrubé čaj je, ako čistá aróma je, a potom čaj bude lahodné a čerstvé. Tieguanyin vyhodnotenie čaj kvality v procese čaj ochutnávka vzťahuje najmä na Tieguanyin jedinečné dobrý čuch, vrátane: vôňa pohár veko, vôňa čaju vody, vôňa čaju rezíduí a pohár spodnej časti.

modname=ckeditor

modname=ckeditor

modname=ckeditor

modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor

Štítky: tieguanyin, zelený, oolong čaj, green tea tree, oolong, čínsky oolong čaj, slim tea, mliečny oolong čaj, čaj tieguanyin, dragon aj zelený čaj, oolong čaj.


( 0 Hodnotenie )

Počet