2020 Lete Nové Doplnky, Módne Cartoon Vytlačené Voľné Krátke Rukávy T-shirt Topy pre Ženy

€3.58


1. Chromatickej aberration a farbu výrobku bude líšiť vzhľadom na rôzne pozadia a svetlo fotografie. Nie je v kontrolovateľné rozsah a nie sú problémy s kvalitou. Produkt sa vzťahujú na konkrétny produkt.

2. Keď bol tovar dodaný, prosím, nezabudnite sa zaregistrovať pre seba, ako je rodina, priatelia, stráže, atď. Sa považuje za podpisový pre vás. Prosím, uistite sa, že otvorenie a kontrola na mieste skôr, než ho podpíšete. Ak sa tovar poškodí počas prepravy, prosím, priamo overiť dodacia personál, nároku alebo odmietne podpísať.

3. Vzhľadom na ručné ručné meranie, veľkosť, môžu mať rozdiel 1-2 cm, veľkosť je predmetom skutočného objektu.

4. Ak stále máte pochybnosti a neviete, ako si vybrať, obráťte sa na nás!

1. Každý výrobok, podlieha prísnej kontrole kvality, zabezpečenia kvality, a je cenovo dostupnejšie, zabezpečenie toho, že rodičia to páči viac.

2. 100% fyzické streľba, 100% ručné meranie zabezpečiť pravdivý zážitok.

3. Pripojiť oficiálny záručný servis, aby ste sa viac v pohode.

4. Zákaznícky servis je k dispozícii on-line kedykoľvek od 9-18: 00 riešiť vaše potreby, akonáhle je to možné, takže si môžete byť istí,

5. Na splnenie rôznych potrieb, rýchle dodanie a rýchlo logistiky.

6. Obal je hrubé a pevné, zabezpečiť, že výrobok nie je poškodený.

Štítky: batéria 37 v solárnom, kniha dávnych russy, birhday deti nápady, apple ipad hardvérovými kľúčmi, apple ipad kábel tv, anjel dragon plyšové, aloe lesk na pery veľa, barbie domy predaj, vzduch ipad simulator.


( 0 Hodnotenie )

Počet