Valentwigs Okamžité Copu 22" Dlhé Vlnité Pazúr Cope, Klip Na Syntetické Vlasy Rozšírenie Pure Color Pazúr Čeľuste v Falošné Vlasy kus

€6.61


Zobraziť Detail

Zobraziť produkt

Nosenie metóda

1. Česanie vlasy do pony chvost, alebo vrkoča 2. Otvorte parochňu grabber 3. Rezaná na česanej pony chvost 4. Stlačte tlačidlo hore falošné copu a jednoducho nastaviť to vyzerať prirodzenejšie.

Ošetrovateľstvo metóda

1. Dlaždice chaotický pony chvost 2. Sprej trochu starostlivosť o riešenie na konci vlasy (ak nemáte starostlivosť o riešenie, môžete použiť kondicionér na vodu 1:100 alebo použite trochu olivového oleja namiesto) 3. Použitie je široké-ozubeným hrebeňom na česať vlasy chvost 4. Po česanie vlasov chvost, česať vlasy korene 5. Pevný česanie sa nezlomia, kým nie je úplne česanej 6. Poníka chvost je skrútené do skrútený tvar 7. Trepe a trepe, poníka chvost bude obnovený do pôvodného stavu.

Spätná väzba

Ak sa budete cítiť spokojný Milí priatelia, ak sa vám páči naše vlasy a spokojní s našimi službami a doprava, prosím, dajte nám všetky 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu. Ak je to vhodné, my dúfame, že sa vaše krásne obrázky vaše návrhy a pripomienky. Budeme veľmi ocenil! Ak máte pocit, že nie sú spokojní Ak nie ste spokojní s vlasmi po prijatí to, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis čo najskôr, pred odchodom nás negatívnu spätnú väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy, kým nebudete spokojní. Prosím, dôveru, budeme robiť to lepšie a lepšie.

Logistika

Akceptujeme Alipay,Západ Únie,TT. Všetky hlavné crddit sú prijímané cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

FAQ

Otázka:Prečo dĺžka nie je to isté ako popis? A:meriame dĺžku vlasov, keď vlasy byť natiahnuté priamo, vlniaci a lokne textúru vlasov bude oveľa kratšie v porovnaní s rovné vlasy, venovať pozornosť, že skôr, než si kúpiť, Ďakujem! Otázka:Prečo farba nie je rovnaký ako opis? Odpoveď:Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné. Otázka:Prečo vlasy zhadzovať? Odpoveď:Po nový výrobok bol vyrobený, bude tam mať nejaké plávajúce sušič na to, takže keď váš prvý príchod, plávajúce vlasy vypadnú, dúfam, že sa vám mohol pochopiť. Otázka:môžem farbivo&Perm vlasy? Odpoveď:parochne nemôže farbivo,je ťažké urobiť sami.Prosím, skúste to. Otázka:Čo je syntetické vlasy? Odpoveď:najviac appealling aspektom na syntetické vlasy sú často môže byť nosené právo z krabice, s malou alebo žiadnou styling.Vlákna použité má "pamäť" na vlna,lokne a objem, ktorá umožňuje vlasy odrazí späť na miesto s minimálnym úsilím -- curl vzor je nastavená natrvalo. Dokonca dokáže držať v zlom počasí a môže zaručiť č visiace alebo frizzing. Otázka:Čo je funkcie vysokej teplote vlákno? A:Vynikajúca plameň odolnosť Hladké ruky pocit, rovnako ako ľudské vlasy Jednoduché česanie, spleť-free & prelievanie-zadarmo Mäkké útku, jemné elasticita & trvanlivosť Umývateľný Otázka:Keď budete loď môj pozemok sa, keď som platil za svoju objednávku? Odpoveď:Tam bude 24-hodinová platby overenia, čas www.tantra-egypt.sk,hneď ako je platba schválený,budeme loď pre vás 24 hodín očakávať víkend a sviatok.

Štítky: vlasy ľudské copu, vlasy chvost, vlasy, falošné vlasy, šedivé vlasy copu, kučeravé haor copu, ventilátor haier, plait copu, cop cop, predlžovanie vlasov clip ľudské vlasy folte.


( 1 Hodnotenie )

Počet