2019 Ženy, Koberčeky Vlnené Sukne Vintage Vysoký Pás Mini Sukne Dámske Aline Slim Hip Package Krátke Sukne Kórejský Faldas Mujer

€12.74


veľkosť Pás

(cm) Boky

(cm) Dĺžka

(cm) Hem

(cm) S 64 84 39 - M 68 88 40 - L 72 92 41 - XL 76 96 42 - XXL - - - Poznámka: 1.Toto je Ázijských Veľkosti ,Všetky veľkosť sa meria v cm ,Ázijské veľkosti, je trochu menší než Európske veľkosti a Americkej veľkosti.Pls skontrolujte veľkosť stola skôr, než si ho kúpiť.ak si nie ste istí, veľkosť ,pls, neváhajte a kontaktujte nás pred mieste objednávky. 2.Veľkosť informácií sa meria podľa seba, Niekedy to má nejaké chyby ,ale vždy do 1-3 cm.

1.Vezmite prosím na Vedomie: (1)Skutočný tkaniny farby sa môže mierne líšiť od online farieb vzhľadom na zmeny v obrazovke nastavenia farieb. (2)Akonáhle viete, že vaše telo merania,obráťte sa na veľkosť grafu na produkt stránky pre reálny predmet merania určiť, akú veľkosť by ste mali kúpiť. 2. Telo Merania: Meranie tipy pre perfektné fit: Získať merané pred objednávke. preto vám odporúčame, aby ste si vaše meraní prvý profesionálny mieru alebo merajú sami podľa nasledujúcich opatrenie sprievodca nižšie. 3.Vrátenie a Výmena Politiky:

1.Všetky naše produkty budú skontrolované po jednej pred odoslaním von.

2.Kupujúci by mal skontrolovať balík raz prijímanie. Ak je poškodený počas prepravy, prosím, odmietne podpísať ho a dostať do kontaktu s nami v čase.

3.Ak existuje akékoľvek problémy s kvalitou, prosím ponuku podrobné informácie nám v 7 dní pred prijímanie, potvrdíme problém a potom ponúknuť spokojní riešenie pre vás.

4.Kupujúci sú zodpovední za vrátiť postages ak sú problémy spôsobené vašej strane. 4. Spätná Väzba Politiky:

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, 5 hviezdy pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd, dáme vám ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

2. Ak budete zdieľať náš produkt odkaz na vašu SNS alebo Facebook, dáme vám darček alebo ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

3. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

4. Prosím, napíšte nám pred odchodom negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy.

Štítky: kórea sukne, sukne y2k, origoods nohavice, sukne pu za, sukne, sukne, japonský sukne, Sukne, prehoz zloženke sukne, dlho béžová kockované sukni, sukne zime.


( 1 Hodnotenie )

Počet