Prenosné Pet Bariérové Ploty bezpečnostnú Bránu, Plot, na Dvere, Schody, Spálne, Kuchyne Oddelenie strážny Pes Dieťa Bezpečnostné Ploty

€5.57


Prenosná Skladacia Pet Dieťa bezpečnostnú Bránu, Plot, na Dvere, Schody, Spálne, Kuchyne, Jedálenský Vnútorné Vonkajšie Použitie 110x72cm

Podrobnosti:

Tento bezpečné brány vám pomôžu dať vaše domácich miláčikov alebo dieťa, kde ich chcete zostať, aby im chodiť mimo domu, a môžete tiež vytvoriť súkromný priestor pre nich, keď budete mať návštevníci okolo.

Vyrobené z nylonu oka textílie s silnú odolnosť voči roztrhnutiu, ktoré dokáže odolať nebezpečné vonkajšie podmienky a zvieracie pazúry.

Jednoduchá inštalácia, stačí prejsť pól cez net, držať háčik na stenu, potom umiestnite na tyč na zavesenie, nie je potrebné náradie.

Skladacia, prenosný a ľahký, môžete zložiť až na nosiť alebo ho uložiť na kamkoľvek budete chcieť, keď nie v použitie.

Skvelé pre umiestniť na ľubovoľné miesto v dome z vchody, medzi steny, schody, spálne, kuchyňa, jedáleň, alebo dokonca spôsob, ako vonku.

Špecifikácia:

Materiál: nylon mesh, nerez

Veľkosť: 110 x 72 cm/43.31 x 28.35 palec

Poznámka: Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť malé odchýlky.

Package:

1 x Bezpečí Brány

Platba >> 1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Zásielka >> 1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor , sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

Záruka >> 1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar musí byť vrátení v rámci záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Návrat & Vrátenie >> 1. Ak položka je vadné, kupujúci by mal kontaktujte nás pred vrátením výrobku.

2. Ak kupujúci nemal ako vrátiť položku, vynaložíme plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, založené na podrobných situácie.

Spätná väzba >> Sme v našich silách, aby našim zákazníkom šťastný zážitok z nakupovania. Prosím, Kontaktujte Nás vyriešiť akýkoľvek problém skôr, ako ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase.

Štítky: víno detská bezpečnostný plot, diy deti plot, bariéra deti, dieťa wather bariéra, dieťa bariéru dieťa, záhrada ochrana osobných údajov, zomrie plot, novonarodené, dieťa park, pes.


( 1 Hodnotenie )

Počet