Umelec Ručne maľované Najvyššej Kvality Lady Godiva olejomaľba na Plátne Luxusné Art Lady Godiva Portrét olejomaľby pre Villa Dekor

€262.99


O customize (Prispôsobiť): -- Sme radi, aby vás podporovala rôzne veľkosti, farby alebo nový dizajn. -- Nie je potrebné sa obávať o kvalitu, ukážeme vám, obrázky pred odoslaním. O Kvalite: - Všetky olejomalieb sú ručne maľované podľa našich umelcov, vždy starostlivo skontrolované a profesionálne QC pred odoslaním. O Balení: - Všetky obrazy sú starostlivo zabalené do štandardného balíka, aby sa zabránilo poškodeniu počas prepravy spôsobom. Ak máte akýkoľvek dôvod nie sú spokojní s produktom od nás, prosím, neváhajte a kontaktujte nás prvý, a my sa budeme snažiť vyriešiť váš problém čo najskôr! Poznámka: 1.Vzhľadom na všetky olejomaľby sú ručne maľované na plátne, môže byť mierne odlišný v fotografiu, prosím pochopiť. 2.Maľovanie bez tiahla a zarámované, len plátno olejomaľby. 3.Drop shipping je k dispozícii.

Štítky: kôň, interiérové farby, zadok krém, cross stitch kôň, ján pop, náramok, plastový box, canva, veľkých, svetlý wall art, cross stitch dahlia.


( 0 Hodnotenie )

Počet