X-Doria Obranný Štít Telefón Puzdro Pre Samsung Galaxy S20 Ultra Vojenskej Triedy Drop Testované Hliníkové Puzdro Pre S20 Plus Kryt

€18.57


Funkcie:

1.Kompatibilný s Samsung Galaxy S20 ultra ,Samsung Galaxy S20 Plus a Samsung Galaxy S20. 2.Certifikovaná prekročiť Vojenskej Triedy Drop Test normy MIL-STD-810G, pre klesne až 3 m (10 stôp) pre váš Galaxy S20 série. Premium eloxovaný hliník surround prípade tvorí najlepšou ochranou možné pre váš Galaxy S20 série. 3.Zdvihol pery chráni váš displej pred kvapky a povrchových škrabancov. NIE je prísť s screen protector alebo kryt. 4.Mäkké bublina vzor gumy vnútorné obloženie v kombinácii s pevného polykarbonátu shell pre ochranu, absorbuje a deflects šok, keď váš Galaxy S20 série skúsenosti vplyv. 5.Jednoduchý-dielna konštrukcia znamená, že žiadne nástroje alebo skrutky potrebné pre váš Samsung Galaxy S20 série. Ako 6.100% Originálne Skutočné X-Doria Prípade. 7.Vaša Spokojnosť je našou Najvyššou Prioritou, kontaktujte nás v prvom rade, ak máte nejaké otázky.

Štítky: samaung s20 fe prípade, airpod pro prípadoch, pad oneplus 8t, hliníkové dom, pan airpod prípade, coque samsung galaxy a51 prípade, s21 ultra, sphere x prípade, samsung galaxy a20e prípade, prípad telefón.


( 2 Hodnotenie )

Počet