Sexy Mousse Podprsenka A Nohavičky Sady Žien Spodnú Bielizeň Hlboké V Bezdrôtovej Backless Elegantné Žltá, Fialová, Čierna Mladé Dievča, Nové Pohodlné

€10.54


Dobrý deň! Vitajte na Sexy Mousse!

Kvalita je kľúčovým bodom našich výrobkov s intímne služby. Módny trend; Sexy štýl; 100% Zbrusu Nový! 32ABCD/70ABCD podprsenka so veľkosti S nohavičky, Na boky 77-85 cm 34ABCD/75ABCD podprsenka s M veľkosť nohavičky, Na boky 82-92 cm 36ABCD/80ABCD podprsenka s L veľkosť nohavičky, Na boky 87-97 cm Upozornenie: Naše výrobky sú v Eu/USA, veľkosť, prosím, porovnať s bežným veľkosť, ďakujem!

Asi po kúpe

[1.] Keď dostal svoj produktov, ak existuje akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis bez váhania, alebo prosím, dajte nám pozitívne 5-stars. Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou [2.] Ak nemáte vašich produktov, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis na prvý raz, zlé komentáre nemôže vyriešiť všetky problémy za vás, ale môžeme urobiť v našich silách, aby vám pomohol.

Umývanie Pokyny

Pranie pri teplote nie nad 30, nepoužívajte bielidlá, zavesiť suché, nie železa, nie chemické čistenie, atď.

Značka Príbeh

[SEXY MOUSSE,vytvorený v roku 2015 Jan 4th na www.tantra-egypt.sk, top trend bielizeň značky založil skupinu mladých dizajnérov,ktoré sa zaviazali ponúknuť sexy, pohodlné, vysoko kvalitné spodné prádlo pre všetky ženy. ]

Štítky: papuče, deep purple, nastaviť bielizeň ženy, ženy lingrie, podprsenka pánty priesvitný set spodnej bielizne, b350 doska, podprsenka a panti dievča, fialová podprsenka pantie nastaviť, žltá krajková podprsenka pánty, lingeri nastaviť, dámy bielizeň ženské nohavičky.


( 1 Hodnotenie )

Počet