Stmievateľné LED Nočné Svetlo Detí Dotyk Nabíjateľná Deti Svetla Lampy, Detská Izba Posteli Tvorivé Spálňa Detská Lampa

€8.85


Detské Nočné Svetlo Stmievateľné Dotykový LED Nabíjateľná Deti Svetla Lampy, Detská Izba Posteli Tvorivé Spálňa Detská Lampa

Špecifikácie:

Názov položky: LED nočné svetlo

Emitting farby: Teplá biela (2700-3500K)

Materiál: Premium ABS plast

Prepnúť Typ: Dotykový aktivovaný prepínač

Powered: 500mAh polymer lithium batéria

Nabíjanie: USB

Vstupné napätie: DC 5V 500mA

Veľkosť produktu: 80*80*46 mm

Hmotnosť výrobku: 60 g

Balenie obsahuje:

1 x Nabíjateľná dotyk svetla

1 x USB nabíjací kábel

Funkcie:

1. Dotknite sa Aktivuje Spínač, Ľahké ZAPNUTIE/VYPNUTIE

2. Dotknite sa Aktivuje, Oveľa pohodlie v temnej Noci, hľadanie svetla,všetko, čo potrebujete, Je jeden nepatrný dotyk na vrchole na ZAPNUTIE/VYPNUTIE svetla.

3. Môžete nastaviť jas, musíte v malej kliknite? nabudúce, keď zapnete ľahkosť úrovni, budú zobrazené ako si nastaviť, ak chcete stlmiť len držať stlačte, kým sa rozsvietenie svetiel.

4. Nabíjateľné a Bezdrôtové, Výkon 500 mAh nabíjateľné batérie, údržba dlhú výdrž na mnoho dní, kedykoľvek môžete nabiť ju s našou vysoko kvalitné micro usb, line? svetlo sa zmení na červenú, o 30mins červené svetlo zmizne a nabíjanie je dokončené.

5. Široko používaný v mnohých situáciách a Dve svetlá na výber; Nie je potrebné tápať v tme ,dokonalé, aby sa vaše bedsides lampa, najmä pre detská izba(bezdrôtové a dosť),skrine, pod skrine, prípravne, skladových priestorov atď., atmosféra dekoratívne náladu svetlo, teplé a puk dve možnosti pre vás.

Výdrž Batérie / Nabitia A Nabíjanie

1. Červené svetlo uvedením počas nabíjania, červené svetlo vypnuté, po plnom nabití.

2. Normálne, ak v najvyššej úrovne jasu, 2,5-3 hodín nepretržitého osvetlenie použiteľné po úplne nabitá,bude vás o 0,5-1 hodinu s USB nabíjanie.

Štítky: hub led lampa, syn lampa, lampa led, dáždnik tapety, 3d dragon lampa, foto detská izba, led, spálňa decor, dekor dieťa izba, spálňa lampa.


( 2 Hodnotenie )

Počet