Totem Nálepky Zábavné Hračky Graffiti Zvieratá Etnické Kmeňové Maska Tetovanie Obtlačky Nálepky DIY Notebook Skateboard Auta, Cestovné puzdro 50PCS

€1.81


Pretože balík je vydané z Číny, preprava čas bude dlho. Takže pre lepšie nákupný zážitok pre vás, odporúčame, aby ste si lepšie logistické metódy a platiť určité poplatky.

1.Odporúčame vám, aby ste objednávka viac ako $9.Potom môžete sledovať balík a môžete získať rýchlejšie.Inak budeme expedície do Číny Post Obyčajný Malý balík Plus, ktoré nie je možné trackded,nie je v bezpečí a by si produkty na dlhú dobu.

2.Všetky výrobky, ktoré sú dvakrát skontrolovať pred odoslaním.Kontaktujte nás prosím v prvom rade, ak nie je žiadny problém, keď sa dostanete na produkty.Prosím, dať 5 hviezd, ak máte radi výrobky a služby.

3.Vzhľadom k streľbe stave a hardvérové zariadenia ako monitor je brigthness a kontrast nastavenie atď,môžu byť niektoré rozdiely medzi skutočným položky a tón farieb obrázkov zobraziť.

Totem Nálepky Zábavné Hračky Graffiti Zvieratá Etnické Kmeňové Maska Tetovanie Obtlačky Nálepky DIY Notebook Skateboard Auta, Cestovné puzdro 50PCS

Funkcie a špecifikácie:

Stav: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Package Zahrnuté: 50pcs v taška funkcie opp

Poznámka:

*Prosím, aby 1cm chyba kvôli ručné meranie

(Poznámka: Ak si kúpite viac ako 1 balenie , tam sú všetky duplicity!!!)

Štítky: vintage prípade kreslených, maska farba, nálepku tribal, boho etnický, ulefone prípade kreslených, plynová maska, toxické, dočasné tetovanie tribal, etnické necklac, lesklé prípade kreslených, výšivky etnický.


( 3 Hodnotenie )

Počet