HD Kamera 1080P 110Degree Širokouhlý Webová Kamera s mikrofónom Auto Focus Streaming Počítač, Kamera pre Záznam Videa Herné

€11.91


HD Kamera 1080P 110Degree Širokouhlý Webová Kamera Streaming Počítač, Kamera pre Záznam Videa Herné kamerka internetowa веб камера

Vlastnosti produktu:

Názov: 1080P počítač USB kameru

Materiál: ABS

Farba: Čierna

Materiál: ABS

Farba: Čierna

[1080P USB webkamera s zmazať obrázky] PC kamera je vybavená s full HD true 1080P rozlíšenie objektív. Táto sieťová kamera využíva pokročilé H. 264 technológiu kompresie pre jasný obraz a rýchlosťou 30 snímok za sekundu, ktoré vám môže poskytnúť vynikajúce video čase a v súlade najlepší vzhľad na široký pozorovací uhol 90°.

[Plug and Play a Otočná Základňa] USB počítača fotoaparátu je veľmi jednoduché nastaviť, plug and play, len 5 minút, bez inštalácie žiadny ďalší softvér alebo ovládače. Kompatibilné s USB 2.0. S pomocou 180° otočná klip a 75° otočná objektív, to môže byť nainštalované v ľubovoľnom zariadení, ako je napríklad prenosný počítač, statív, ploche, počítač, LCD displej, alebo dokonca na stole.

[S clear stereo mikrofón a automatické svetlo korekčnú funkciu] stereo mikrofón sa dá ľahko zachytiť zvuk do 20 stôp, a vstavaný tlmenia hluku funkcia umožňuje audio komunikácia jasnejšie. Pridať automatické svetlo korekčnú funkciu. Dokonca aj pri slabom osvetlení, počítača, webkamery môže automaticky nastaviť vyváženie bielej a poskytnúť vám jasné a svetlé snímky v čase.

[Viac softvérových kompatibilita a rôzne možné varianty] vieme, že existuje viacero video chat softvér, ktorý môže spĺňať rôzne zámery, tak sme navrhli fotoaparátu na dosiahnutie ultra-široký softvér s kompatibilitou, tak, že kamera môže byť v súlade so mnoho populárnych Video softvér (ako napríklad Skype, Zoom, Facetime, Facebook, YouTube, PotPlayer, atď. Môžete ľahko používať túto webovú kameru pre on-line vzdelávanie, real-time streaming, konferencie, hry, video hovory a nahrávanie.

[Rôzne operačné systémy a služby zákazníkom] Podpora viacerých operačných systémov, vrátane systému Windows, Mac OS, Android Smart TV, atď. Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás.

Jasný obraz

Fotoaparát využíva pokročilé objektív dizajn, ktorý môže poskytovať vynikajúcu kvalitu obrazu vo Full HD 1080P rozlíšení. To môže dosiahnuť až 30 snímok za sekundu, takže si môžete prezrieť každý detail ľahko, zrozumiteľne a plynulo. Ak objektív nie je zameraná počas prepravy, môžete manuálne otočte objektív nastavte ostrosť.

Vstavaný duálny mikrofón

S 2 zníženie hluku, mikrofóny, túto webovú kameru, môžete zdvojnásobiť svoj hlas počas video chat a zníženie hluku v pozadí. Môžete zachytiť zvuk do 20 stôp okolo webcam tohto prenosného počítača a prenos audio na druhý koniec ako okamžite ako je to možné, poskytuje prirodzenú komunikáciu.

USB, plug and play

Wansview webová kamera vám umožní spustiť video streľba ľahko. Stačí ho zapojte do počítača alebo prenosného počítača rozpozná automaticky. Žiadne tretie strany, softvéru alebo ovládačov, ktoré sú potrebné. Vhodný pre väčšinu elektronických zariadení s USB 2.0 porty. 5 nohy kábel zaručuje dlhú vzdialenosť medzi webovou kamerou a port zariadenia.

Pružný klip

Pomocou 75° a 180° otáčanie klipy, môžete si jednoducho nastaviť uhol kamery klip a objektív, aby sa dokonale hodí na váš počítač. Ak sa objektív na kameru, nie je zameraná, môžete tiež manuálne otočte objektív zamerať sa to.

Univerzálny kompatibilita

Ako univerzálny video chat môžete zariadenie používať tento počítač, fotoaparát na hlavné populárnych video softvér (ako napríklad Facebook, YouTube, Skype, Zoom, Tvár Času, atď.).

Pre prevádzkové zariadenia, táto kamera podporuje systém Windows XP/Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10, Mac OS, Android Smart TV a inými systémami, ktoré podporujú UVC protokol.

Video Hlavné

Môžete použiť tento PC kameru na spustenie live streaming, video hry, on-line vzdelávanie, video skupinové rozhovory, stretnutia, atď. Webkamery môže splniť všetky vaše potreby pre video času a prinesie vám nezabudnuteľné šťastný videa spomienky.

Zoznam Balíkov:

1x USB1080P HD kamerou

1x návod na použitie

Štítky: havit kamera 1080p, camara fotoaparát digitálny, 1080p webkamera, kamera 1080p 60fps af, ds fotoaparát, webcam 4k 2, muži počítača, kamera logitech, široký kamera full hd 1080p, skupina mikrofón.


( 2 Hodnotenie )

Počet