Multi opravy Nástroje 11 v 1 Multifunkčné Outdoor, Lov Prežitie Camping Vrecku Vojenské Armády Karty Nôž Fľaša otvorené 100ks/veľa

€40.02


Multi Nástroje 11 v 1 Multifunkčné Outdoor, Lov Prežitie Camping Vrecku Vojenské Karty Nôž Striebro

01. Otvárač na konzervy: nasledujúce háčik okraji port, ktorý používa v spojení s vyššie, môžete ľahko otvoriť plechovky. 02. Kľúč: duté pásy slot, môžete stlačiť ľubovoľný plochý typ Bohou rôzne položky s turnbuck 03. Sawtooth: dvojitý kríž zúbkovaný, nárast, zlepšenie efektívnosti, som sa používa na rezanie dreva, konárov, nie len odstrániť meradle je tiež veľmi dobre využiť. 04. Štrbinový skrutkovač s otvorom na rohu, táto karta môže byť zavesený na kľúčenke. 05. Určenie polohy kľúče: dva rôzne typy šesťhranné kľúče, menší ako počet modelov funkciu. 06. Pokyny: môžete použiť presné určenie rozsahu šestnásť rovnakých častí v rôznych smeroch. 07. Určenie polohy kľúča: štyri rôzne typy šesťhranný kľúč pre skrutky a matice sa používa v každodennom veľkosť. 08. Vládca: Na metrickú mierku, minimálny rozsah na mm 09. Otvárač: na pivo, nápoje fľašu spp otvorené. 10. Skrutkovače: v rohu karty (tento polohu pomocou princípy mechaniky a viac úsilia o zvýšenie intenzity), bežné typy skrutky môžu byť pružné. 11. Strane noža: ostrý nôž môže znížiť lano, čisté a cut ovocie nie je problém. Poznámka: 420 nerez ako celok, vynikajúce spracovanie, predný a zadný sú jasné a hladké, nikdy bez blesku, vývoz produktov s Čínskymi pokyny, ostrý nôž, videl sa používa v tenkej karty-riadok prekvapené zuby. Tvarovanie high-pevnosť z nerezovej ocele blok, technické špecifikácie sa podobá na rovnakej veľkosti kreditnej karty, čierne kožené ochranné vonkajší obal, aby nedošlo k narušeniu ich vlastné okraj, a môže vykonať do peňaženky.

Štítky: švajčiarsky armádny nôž, pena nôž, nôž vreckový, bojový nôž, nôž, gadget nôž, morex, roller fréza pre handričkou, hunt nôž, armi nôž.


( 0 Hodnotenie )

Počet