UIN Lev Dizajn Multicolor Maľované Mužov Ležérne Topánky Mikrovlákna Kožené Slip-on Mužské Mokasíny Módnej Značky Bytov Topánky

€57.89


Opatrenie vaše nohy pre perfektné fit!

1.Položte papier na poschodí oproti stene; 2.Stojan na papier uvedení vašej päty proti múru; 3.Nakresliť známky na konci najdlhší prst; 4.Zmerajte vzdialenosť medzi známkou a hranice papier.

Dizajn Konceptu

Ako kráľ džungle, lev je veľmi rozmanité, symbol a jeho najviac spoločných čŕt, sú sily, odvahy a spravodlivosti. Preniká viac signification leva, UIN dizajnér subverts tradičné obrázok leva, zavedenie lev s živé a bohaté farby na naše UIN mikrovlákna kožené topánky, motivovať množstvo na tvár pozitívne výzvy života, ako lev robiť.

Maľované Umelecké Módne

Prírodné & Odolný

Super Ľahký

Poskytuje dokonalú dlhé prechádzky skúsenosti

Elastický Remienok

Pružná, pre všetky typy stôp, easy on & off

Päty Podšívka Materiál: Krátke Plyšové

Pohodlné a mäkké pre chodcov,

Päty Vešiak Dizajn

Ľahko sa spolu a vyraziť na suché po umývanie

Super-mäkká Stielka Ortholite

A. Reagovať honeycombed vankúš: Absorbovať šok a poskytuje odpruženie pre celodenné pohodlie B. podpora Klenby: Znižuje stres v päte

C. Šok stráže technológie: Absorbovať bolesti-navodenie nárazov v oblasti päty

EVA Podrážka

Ľahko ohýbať, ultra-ľahký

Model Ukazuje,

O UIN

UIN je najnovšia originálna dizajn obuvi značky. Trváme na tom, na najjednoduchšie obuvi štýlu a najkreatívnejšie a módny dizajn. Vyberáme maliarske umenie popísať náš nápad na topánky, Život Je Umenie je jadrom našej koncepcie. Dúfam, že sa môžeme nájsť krásu sveta, s UIN spolu!UIN topánky majú príťažlivý dizajn vyrobené umelcov v Španielsku. Topánky sa zobrazia ako keby boli maľované s umelcom, štetec a majú rôzne farby, čo im umožní ľahko koordinovať so všetkým, čo v šatníku.UIN Maľované Topánka je pravda, obuv dielo, ktoré bude mať hľadáte elegantný a komfortný pocit, nech ste kdekoľvek.

Štítky: formálne štýlové topánky mužov, 10xl muž, pp t tričko, pánske topánky pravej kože eco, Shox, obytné karavany, muži polo tričko, bežné mužov obuvi, dsquared2 nohavice mužov, muži mule topánky.


( 0 Hodnotenie )

Počet