Tibetský Ručne Jak Kosti Perličiek Náramok Tĺkol Vintage Mosadz Kúzlo Zen Budhizmus uzdravujúcu Modlitbu Energetickej Bilancie Jej Darček

€8.10


Kombinácia jedinečného materiálu a vintage móda robí to yakbone náramok ideálne príslušenstvo pre vás. S jedinečným materiálom jak kostí, tĺkol medi kúzlo, to ox kosti náramok je zvlášť predstavovať silu a vytrvalosť.

Ručne Vyrobené v Tibete 100% Jak Kosti Náramky

Ručne vyrobené v Tibete tieto Náramky sú ručne vyrezávané z jaka kostí a farebné prirodzene držať farby cez najťažšie bitie. Každý Náramok je jedinečný v jeho dizajn a charakteristické všetky svoje. Tento výpis je pre mix náramok farby, ale podobné konštrukcie. Model je zobrazený na sebe všetky dostupné náramky. Môžete si kúpiť viac, aby sa kompletnú sadu.

Na jaka kosti náramok sa nosí na pomoc rovnováhu tela jej základné energie. Nosenie Náramku a umožniť jej liečivé vlastnosti vyžarovať cez vaše telo.

Na jaka je dlhá srsť zvierat nájsť po celom Himalájske región južnej a Strednej Ázie, na Tibetskej náhornej Plošine a ako ďaleko na sever ako Mongolska a Ruska. Všetky jak kosti, ktorý využívajú naše šperky sú prežitok z domáceho obyvateľstva, ktoré zomreli z prirodzených príčin. Je to Fair Trade item. Liečivé Náramky sú starostlivo ručne vyrobené špičkovou remesiel ľudí žijúcich v Tibete a inde.

7 Dní Vrátiť & Vrátenie Peňazí

✦ Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, neváhajte nás nechať "5 star" spätná väzba.

✦ Z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní s objednávok; prosím, kontaktujte nás okamžite miesto. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

✦ Z nejakého dôvodu nechcete, aby sa produkt, prosím kontaktujte nás do 7 dní.

Štítky: náramok čakra, buddha statu, dekor zen, vlna jaka, prípade kladivo, buddha dekor, zostatok pologuli, elite 2, šnupavý tabak locket, náramok jogy.


( 1 Hodnotenie )

Počet