Dermacol Pôvodnej Základnej Primer Corrector Korektor, 30 g+4g Krém, make-up Base Tetovanie Consealer Tvár Nadácie Obrys Palety

€17.24


100% originál Dermacol make-up 30 g+4g

Opísať dDESCRIPTION klinicky testované, extrémne pokrýva Make-up Cover bol vytvorený ako prvý svojho druhu v Európe a jeden z prvých na svete. Licenciu na tento základ bol nakoniec sa predávajú Hollywood. Obsahuje 50% pigmenty, vďaka ktorému je zbraň proti nedokonalosti pleti. DERMACOL MAKE-UP COVER zabezpečuje DOKONALÉ POKRYTIE aj v tenkých vrstvách a je ideálny corrector pre tmavé pod očami, nepríjemné škvrny a kožné kazov. Je to úplne pokrýva akné, strata pigmentácie, príspevok chirurgické modriny, tetovanie a pod. To môže byť použitý na celú tvár alebo telo na farebné korekcie, stmavnutie alebo zosvetlenie pokožky tóny, a zabezpečiť, ideálne vyváženie. To je široko používaný ako profesionálny make-up pre fotografie alebo film strieľa, modelovanie a pre slávnostné príležitosti. POUŽITIE Vybrať správny odtieň pre vašu pokožku. Jemne poklepte na make-up na pleti buď s prstami alebo tlmené make-up hubky. Uplatňovať Dermacol Make-up Cover postupne tak, že najprv pomocou malého množstva a potom pridať podľa potreby, až kým sa všetky kožné problémy sú pokryté. (Make-up Kryt má bohaté konzistentnosť a poskytuje extrémne pokrytie. Preto je dôležité aplikovať make-up rovnomerne). VÝHODY Nepremokavé Hypoalergénne Pre všetky typy pokožky SPF 30 Konzervačné látky-bez VÝSLEDOK Dermacol Make-up Cover poskytuje vynikajúce pokrytie prírodnou vyzerajúci povrch pre celú tvár a telo. Vaša pleť bude dobre vyvážená a zamatovo matný vzhľad.etails na predajné miesto vyššie, získavanie a poskytovanie dôvery potenciálnych užívateľov.

Produkt Účinok

Zobraziť podrobný príklad produkt účinok.

Viac Farieb K Dispozícii

Popíšte váš značky príbeh, vrátane vytvorenia a rozvoja technickej, míľniky, atď.

Štítky: skryť, paleta tvarov, čistiť tvár, cosmet, kvetinový make-up, elf s vysokým rozlíšením korektor, antipruritic krém, čína make-up, jedinečný zvýrazňovač, make-up, contour.


( 1 Hodnotenie )

Počet