XCAN 1 Pár Vertikálne Tlačidlo Chucking Nástroje pre Špeciálne Tlačidlo.Kľúčové Svorky pre Auto a Špeciálne Pevný Kľúč Rezanie Zámočník Nástroje

€10.25


XCAN pár vertikálne tlačidlo chucking nástroje pre špeciálne tlačidlo.kľúčové svorky pre auto a špeciálne pevný kľúč rezanie zámočník nástroje

Stručný Popis:

Smart univerzálne svorky ponúka riešenie pre kľúče od auta, ktoré sú ťažké clamp/rez s existujúcim vertikálne tlačidlo rezací stroj. Univerzálne svorky možno ľahko namontovať na existujúce svorky, dáva vám možnosť uzamknutia tlačidiel dole vertikálne ako aj horizontálne prevencia kľúče od pohybuje v svorky pri rezaní. Svorky aj vám možnosť vyjadriť tlačidlo mierne ak je to potrebné, pomocou podložky dispozícii.

Funkcie: 1. Vertikálne pevný kľúč chucking nástroje. 2. Frézovanie drážky chucking nástroje pre auto kľúčové.napríklad v tokiu.honda.kina.benz.tak ďalej. 3. Je to veľmi dobrá chucking nástroje pre kľúča vozidla a dlho tlačidlo.výhodou je veľmi zvláštne pre niektoré ťažké cutted tlačidlo.to môže zvýšiť hub poloha.to vám pomôže znížiť kľúčové ľahšie.to môže opraviť auto viac stabilné a nechať rezanie presnejšie. Dôležité Upozornenie: Univerzálny Kľúč Svorka Zariadenia. Zabezpečuje, že tlačidlá sa konajú v mieste a zabraňuje ich skákanie vo svorky pričom je zdvojený .

Štítky: vŕtačka xcan, huk zámočník nástroj, reťaz kľúč, lockpick nástroj, 5sos prípade, zámočník nástroj, sekera tábor, zámok vybrať set, chuck vŕtačka, svorky pre dreva.


( 3 Hodnotenie )

Počet