BOBO VTÁK Auto Mechanické Hodinky Muži Ženy Dreva Sledovať Svetelnej Strane Business Chronograf Chronometra V Darčekovej krabičke erkek kol saati

€45.99


Podpora dropship a veľkoobchod

Podporujeme dropship, máme vlastnú továreň, že produkt nebude na sklade, zašleme objednávky rýchlo, do 1-3 dni,bez zbytočného odkladu Fow veľkoobchodné objednávky, prosím, kontaktujte nás(Sme podporu fuifill objednať cez CSV/ CRV/ XLS list atď)

Muži Hodinky, Nový Príchod, Odporúčam

Prispôsobiť osobné logo služby:

Ako kúpiť osobné logo hodinky 1, Vyberte si hodinky a logo poplatok, platí sa 2, Kontaktujte predávajúceho a odoslať predávajúcemu svoje logo 3, Po 2-5 dní, budeme dokončiť engrave logo a odosielať objednávky, (Objednávka bude potrebné 2-5 pracovných dní pre engrave logo)

Mechanické Hodinky:

Často Kladené Otázky (FAQ):

Otázka: Ako môžem zaplatiť za nákup? Odpoveď: akceptujeme nasledujúce spôsoby platby; T / T); Viazaný; Moneybooker; WEBMONEY; kreditnej karty, Western Union Otázka: Je tam nejaké sledovacie číslo pre svoj položky? Odpoveď: Áno, sme loď, na každú objednávku sa s jeho sledovacie číslo, a môžete vidieť stave zásielky na príslušnej webovej stránke. Otázka: koľko to stojí na loď do mojej krajiny? Odpoveď: Doprava Zadarmo Otázka: som predajca. Chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny? Odpoveď: Ahoj, vďaka za váš dotaz, ak si chcete kúpiť veľké množstvo, prosím, napíšte nám, my vám ponúkneme najlepšiu cenu, vďaka!

Kontaktujte nás:

1. Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte a kontaktujte nás. 2. Snažíme sa reagovať tak rýchlo, ako je to možné. Ale to umožňuje oneskorené reakcie na nekomerčné čas. Budeme radi odpovieme na akékoľvek otázky. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte ma.

Štítky: belushi hodinky, trícium hodinky, automatické seiko chronograf, pagani, chronograf hodinky, jw quartz, tianjin seagull chronograf, chronograf pagani dizajn, muži hodinky, bobo vták úradný.


( 1 Hodnotenie )

Počet