2ks/Set Žraločie Žiabre Univerzálny Auto Zariadené 3D Vent Air Flow Blatník Nálepky Odtlačkový Automobilový Kryt Motora Strane Nálepky

€4.66


Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Veľkosť: 19 cm*5cm Auto Strane Air Vent Blatník Kryt Otvoru Príjem Duct Flow Mriežky, Dekorácie, Nálepky, Kompatibilný: Univerzálne, vhodné pre väčšinu automobilov a vozidiel Materiál: Chrómovaný ABS Upozornenie: vent len na ozdobu, ale nie v reálnom air vent. Dať vaše auto elegantný a vlastný pohľad 100% odolný voči vplyvom Počasia, nikdy nevyblednú za žiadne prísne podmienky dizajn je román, concision a krásne Odolné, klasické, šikovné a krásne Jednoduché lepidlo inštalácia, žiadne vŕtanie potrebné, stačí držať na požadované miesto, môžete držať to v ktorejkoľvek časti auta povrchu. Toto rýchle a jednoduché dekorácie je vaše vozidlo odlíšiť sa od ostatných návod na Inštaláciu: uistite sa, že cieľové umiestnenie je dostatočne čisté. Radšej drhnúť povrch s alkoholom alebo špeciálny Čistiaci Prostriedok pre niekoľkokrát. Uistite sa, že oblasť pasta je dosť veľký. Ak výrobok nie je mäkké, dokonca môžete pripevniť ho k autu telo, to bude držať až veľmi skoro. Ak je to povolené, tepla s teplovzdušná pištoľ, môžete umiestniť náš produkt do sveta, ako sa vám páči (kryt motora, strechy, karosérie) balenie Obsahuje: 2 kusy blatník air vent Poznámky: Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: príslušenstvo pre auto lada largus, fender strane prieduch, kvetinový tlač tapety, auto gill, gill, súprava qashqai, bočné ventilačné, auto blatník prieduch, chrysler slnečná clona, doska.


( 1 Hodnotenie )

Počet