A4 Mužov Mikina Zime s Dlhým Rukávom s Kapucňou Mikiny Bežné Thicked Pulóvre A4 Čierny Fleece Muž Mikiny S-3XL Dropshipping

€14.94


Detaily Produktu: 1. Názov produktu: fleece O-krku Mikina 2. Produkt farba: čierna biela červená 3. Veľkosť produktu: S M L XL XXL XXXL 4. Hrúbka index: hrubé 5. Textílie index: Vysoká Kvalita Note1:Tam sú niektoré farebný rozdiel vzhľadom na svetlo ,dúfam, že sa vám môže porozumieť.Ďakujeme, že ste Poznámka 2:, Pretože to je ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm, vo veľkosti odchýlky.Je vhodný ako pre telo, tak napíš. Je len na základe skúsenosti a je niečo, prosím, vybrať správnu veľkosť podľa veľkosti grafu! Podrobné umývanie pokyny. Pre príklady, pranie pri teplote nie nad 30, nepoužívajte bielidlá, zavesiť suché, nie železa, nie chemické čistenie, atď. Ďakujeme všetkým zákazníkom, ktorí si kúpili a navštívil náš obchod. Ak sa stretnete s problémami počas procesu nákupu, môžete vždy kontaktovať nás. ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: a4 plastové, a4 merch, a4 bunda, audi 3d kapucňou, muži nie mikina hood, tarhyung čierna mikina s kapucňou, a4 hoodies, NA NLMU, muži sveter, neon čierna mikina s kapucňou.


( 1 Hodnotenie )

Počet