Nové narodený Fotografie pozadie luxusné palace studio pozadie pre photo studio schodisko fotografia profissional foto pozadia

€16.53


O našej značky KIFIERG Sme profesionálne fotografovanie pozadie výrobcu, máme vlastné photo studio a náš profesionálny tím. Naše pozadie je primárne zamerané na novorodencov,Baby,deti, dospelí,sviatky,narodeniny,svadby,atď. POPIS VÝROBKU Materiál:Vinyl(Predvolené) Čl Textílie(Tenké Vinyl) je najviac predajného materiál, tento materiál je ľahký, malý vodotesný, mierne diaphanous. Kvôli non-reflexné, je vhodný pre vnútorné použitie. Tam budú nejaké vrásky pri otvorení zásielky, Je potrebné, zákazníkov žehlička na zadnej strane na odstránenie vrások(nie celé). Poznámka: nedovoľte, aby tenké vinyl pozadí dotknúť vody. Veľkosť: Prosím vyberte veľkosť. Ak budete potrebovať ďalšie veľkosť, prosím, povedzte mi. Iné Veľkosti Ponuka: Ponúkame ostatné veľkosti príliš. Uveďte nás, ak budete potrebovať ďalšie veľkosti. Produkt Obrázok

VEĽMI DÔLEŽITÉ: šírka a výška steny sú rovnaké. Na stene je štvorcových. Veľkosť podlahovej = celková výška - výška steny(šírka) napríklad, ak je šírka 200 cm, výška 300 cm. Potom poschodí bude 300 cm - 200 cm = 100 cm obrázok je len pre referenčné účely.

Obrázok ukazuje pri montáži vlepí časti,keď, aby, v prípade väčších veľkostiach

Poznámka: rovnaký obrázok v rôznych monitoroch sa zobrazujú rôzne farebné efekty. V rovnakom čase,pretože naše podkladový materiál, alebo ilustrované atramentu v rôznych dávkach, na pozadí pri tlači budú mať veľmi malý rozdiel. Takže ak nie je možné akceptovať,prosím, kupujte len s opatrnosťou. Vďaka za 5 Star spätnú Väzbu, Vďaka za vaše objednávanie.Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť, preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité. ak ste spokojní s týmto nákupom, dúfam, že si môžete nechať nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star, alebo zdieľať svoje majstrovské diela. ak máte akýkoľvek problém, prosím, kontaktujte nás.Ďakujeme vám za vašu podporu a dôveru. Naša pracovná doba je od 08:00 do 24:00 Vitajte na mojom obchode kedykoľvek!

Štítky: nato remienok, reťaz vreckové hodinky, tábor hodinky, royal tričko, maska pásky, žehlička hodinky, palác váza, hardlex hodinky, muži royal tričko, luxusná hodvábna.


( 0 Hodnotenie )

Počet