Prenosný Generátor Ozónu Dezinfekcia Sterilizácia Ozonizador Domov Vzduchu Čistič Čistička Formaldehyd Odstránenie Ozonizer Stroj

€26.82


Názov produktu:Domáce generátor ozónu Ozón Výstup: 32 g/48 g Vstupné Napätie: AC110V/220V Vysoké Napätie: 3.1 kv-3.5 kv Spotreba energie: 100 W Plyn Kŕmenie: Dezinfekcia a sterilizácia Generovanie Ozónu Metóda: Corona Absolutórium Chladenie Metóda: Okolitého Vzduchu Chladenie Asi použitie: Na prvý, budete musieť zapojiť stroj, potom upravte časovač stroj začne fungovať. Napríklad, ak je vaša izba je 20 štvorcových metrov, nastavte časovač s 10-20 minút je ok, ak je v miestnosti vyššia, nastavte časovač s viac minút, podľa toho. Počas machinersquos práca, zvieratá alebo človeka by nemala zostať v miestnosti. Keď stroj skončil prácu, aby sa priestor vetrať, 15-20 minút. Aplikácia: Pre domáce použitie: sterilizátor Vzduchu, obývacia izba, Kuchyňa, Kúpeľňa, pet miestnosti. Pre Reštaurácia vzduchu sterilizátor, Hotelová izba čistička, KTV vôňa remover, obchod sterilizátor, kancelárska budova, garáže, atď. Pre odstránenie Formaldehyd (nový dom, hotel, kanceláriu,...)

Štítky: čistička vzduchu pre domácnosti a kancelárie, vietor generátor energie 220v, čistička vzduchu s elektrostatickým, čistička vzduchu s aniónové generátor, čistička vzduchu pre formaldehyd, vietor generátor 220 v, vietor dc generátor 220v, atmosféra čistička, fáza generátor 220v, čistička vzduchu na ploche.


( 0 Hodnotenie )

Počet