Silný A Robustný A-Frame Činka Stojan Na Činky Úložný Stojan Pre Domáce Posilňovne, Denné Cvičenie

€12.62


Odrážky: 1.Oceľ Materiál: stojan Na činky je vyrobená z vysoko kvalitnej ocele a je odolný, a túto hmotnosť rack budú držať až do 120 libier za činky, a je navrhnutý tak, aby podržte tlačidlo 3 alebo 4 páry hex alebo gumy hex činky rozmedzí od 5 do 25 libier, takže môžete premiešajte a zápas činky, aby sa zmestili tento stojan, až 35 libier, a niektoré kombinácie sa nemusí zmestiť.

2.Praktické Použitie: ABS plast kartu zabraňuje činka rukoväť z priamo kontaktovať oceľový rám, ktorý nielen chráni činka pokovovanie zvládnuť, ale tiež uľahčuje umiestnenie činky.

3.Vynikajúce Base: činky modul prijíma I-tvarované základňu, aby sa to viac stabilné a bezpečné. A to je ultra-stabilný a zosilnené oceľové dosky. Základný činky rack stojan navyše obsahuje obranné nátierky, aby vaše podlahy z toho, že je poškodené.

4.Široké Uplatnenie: činky modul môže byť použitý pre pevné činky, pogumované činky, maľované činky, pokles činky a iné špecifikácie činky.

5.Kompaktný Dizajn: dizajn činka rack je malý a kompaktný dizajn rámu tejto rack maximalizuje podlahou uložením činky v "A" Tvar, alebo Vertikálnom móde, to môže byť presunutý kedykoľvek, a to ponúka priestorovo úsporný dizajn umožňuje umiestniť hmotnosť rack v ktorejkoľvek časti vašej posilňovni alebo doma pre jednoduchý prístup k vašej zadarmo hmotnosti, a to je dobre zladené pre vaše osobné telocvični.

Špecifikácie: (Montáž vyžaduje; Zahŕňa stojan, len v)

Tri vrstvy rack:

Rozšírené veľkosť: dĺžka 45 cm x šírka 30 cm x výška 28 cm/17.7 dĺžka x 11,8 šírka x výška 11v

Ukladaciu veľkosť: dĺžka 45 cm x šírka 13,5 cm x výška 10 cm/17.7 dĺžka x 5.3 šírka x 3.9 vo výške

Rack váži: 3.2 KG/7pounds

Štyri vrstvy, stojan:

Rozšírené veľkosť: dĺžka 69cm x šírka 37 cm x výška 32 cm/27.1 dĺžka x 14.5 šírka x 12.6 vo výške

Ukladaciu veľkosť: dĺžka 59 cm x šírka 14 cm x výška 10 cm/23.2 dĺžka x 5,5 šírka x 3.9 vo výške

Rack váži: 4.15 KG/9.14 libier

Balenie Zoznam:

Činka Rack *1

Štítky: aolike zápästie, činiek telocvični, stojan na drepy, squat stojan, tin úložný stojan, dumbbel rack, rack crossfit italia, vertikálne hmotnosť rack, diy výbuchov mín prílohu, fitness loptu rack.


( 1 Hodnotenie )

Počet