8PCS Dekoratívne Kvetinový Kúpeľňa Keramické Príslušenstvo Sada pre 1/12 domček pre bábiky

€2.22


Popis:

Porcelán výrobok je nový typ domček pre bábiky keramické kúpeľňa . Jeho dizajn je v súlade s trendom štýlový štýl. Vynikajúce spracovanie a presné farby registra sú hodné odporúčania. Obsahuje wc kefa a držiaka , umývadlo, vodná nádrž , jedno ucho povodí , a dezinfekčné prostriedky na ruky fľašu , mydlo jedlo , dve malé mydlo , a je najlepšou voľbou pre dekorácie domček pre bábiky. Nenechajte si ujsť to!

Popis: - Stav: 100% Zbrusu Nový

- Krásny dizajn a vynikajúce spracovanie

- Nádherné kolekcie pre bábiky

- Platné pre: 1/12 Miniatúrny domček pre bábiky

- Materiál: Porcelán

- Farba: Biela + Rose Pastelovo

- Starostlivosť Výučby: Uchovávajte ho v suchu a pohode, vyhnúť sa opaľovať

- Na dekoratívne použitie, nie hračka

- Prosím, majte ju mimo dosahu detí príliš mladých

- Merania nádrž na Vodu, L: 2,2 cm (vrátane rukoväte) Dia: 1 cm H: 2,5 cm Jednom uchu povodia L: 2.9 cm (vrátane rukoväte) Dia: 2 cm H: 1,8 cm Povodia L: 2.8 cm Dia: 2.8 cm, H: 0,6 cm dezinfekčné prostriedky na Ruky fľašu H: 1.9 cm Š: 0.4 cm Kefa, Stojan Dia: 1 cm H: 3.3 cm Mydlo jedlo L:1.2cm W: 0,8 cm H: 0,3 cm Mydlá L:0.6cm W: 0.4 cm

-

Poznámka: Od veľkosti vyššie je merané ručne, veľkosť skutočnej položky, ktoré ste obdržali môže byť mierne odlišný od veľkosť vyššie. Medzitým, prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas / kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a aktuálnej položky.

Balenie Obsahuje: 1 x nádrž na Vodu, 1 x Jednom uchu povodí 1 x Povodie 1 x dezinfekčné prostriedky na Ruky fľašu 1 x Kefa, Stojan 1 x Mydlo jedlo 2 x Mydlo

Štítky: bábika nábytok set, jedlo miniatur, šaty pre dievča teen, jemné domček pre bábiky s nábytkom dreva, cutebee urob si sám, domček pre bábiky poschodie, bábika hlavu s make-up, domček pre bábiky kúpeľňa podlahy, doll house lampa, bábika hlavu.


( 0 Hodnotenie )

Počet