Vibrátor pre Dvoch Sex Dospelých, Hračky pre Pár Výkonný Vibrátor Klitorisu Vibrátory Intímne Tovaru pre Ženy Bodu G a Klitorisu

€19.29


O produkte:

-------------Lekárskeho silikónu, bezpečné, netoxické materiály. Hypo-alergénne,Latexové zdarma,Ftaláty zadarmo. medzi 7Vibration režimy upokojujúce vibrácie a vychutnať si slobodu bezdrôtového pripojenia stimulácia, konečný celého tela upozorňuje masér, že môže zmierniť všetky vaše telá napätie a bolesť svalov

--------------24"(Celková dĺžka) x 1.26"(priemer) . Má vedeckých veľkosť, pekný telo,to je jednoduché vloženie.

--------------USB nabíjanie môže poskytnúť predĺžené energie. Hračka je pomerne jednoduché a pohodlné ovládanie.

--------------Na jednej strane pre Podvádzať funkcie , druhú stranu pre Vibrovanie len?? Najlepší Darček pre Priateľku, Ženy, Mužov, Páry

O Záruke

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné. (Prosím, neváhajte dať zlé preskúmanie alebo neutrálne komentár, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis v čase, veríme, že exchange vám umožní dosiahnuť lepšie výsledky. Vďaka)

About Product (O Výrobku

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Všetky výrobky sú vyrobené z Lekárskej triedy materiál, 100% bezpečnosť, neškodný pre organizmus.

O Zásielke

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, pubilc prázdniny a tak ďalej. Ak objednávku dosen nie recevied v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Čo ak spĺňajú produkt problém

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že komunikácia je oveľa lepšie ako spor.

O Pracovnom Čase

Pretože časový rozdiel, tam bude odkladu v komunikácii, ale správy budú odpovedať do jedného pracovného dňa. prosím, buďte trpezliví.

O

Vážime zákazníkov ako naši priatelia. Dúfame, že sa vám môže obchod od nás viac šťastia a menej starostí. vaša podpora je pre nás veľmi dôležité, Prosím, nezabudnite na nás nechať 5-Hviezdičkový spätnú väzbu.

Štítky: žena, pár vibrátor, g bod veľké, análny kovový nástroj, 600mm lineárne príručka, sex hračky, vonkajšie sexuálnu hračku, , vibrat, luxusné sex, sex veci, análny plug muž vibrátor.


( 1 Hodnotenie )

Počet