Slavyansky amulet "Meč v star inglia" Striebro 925 Ave Blackening. Hmotnosť približne 3 gr. Priemer 20mm.

€12.01


Meč v inglia hviezdičkové

Meč v inglia je hviezda je jedna z najvšestrannejších muž zobrazili kľúčové tlačidlá. Ženy môžu nosiť len v extrémnych prípadoch. Deväť-špicaté hviezdy inglia, ktorého význam pre Slovanskej kultúry je ťažké podceňovať, je symbolom primárny oheň. Hviezda opakovane posilňuje symboly meč, moc a opovrhnutie vlastníka čaro smrti. Meč v inglia je hviezda je často známe ako nesmrteľné v mnohých zdrojov.

Meč v Slovanskej mytológii je symbol, ktorý nemá veľa významov. Meč v inglia je hviezda je veľmi jednoznačné,-sústreďuje sa na energiu bojovník a odvahu. Rodu, ktorého energia je obsiahnuté v star, zvyšuje energiu meč.

Hviezda inglia s mečom, dole, ktorý je uvedený na teenager alebo človeka, umožňuje rozvíjať skryté možnosti v ňom prebudiť pamäť rodu, získať múdrosť generácií. Muž, ktorý nosí meč, mečom dole v inglia je hviezda je plné odhodlanie, pretože on je k dispozícii múdrosť dávnych Slovanov, vždy slávneho za odvahu a odvahu. Človek, ktorý sa rozhodne meč v inglia hviezdičkové kúpiť, musia byť pripravení na to, že by bol chránený v rovnakom čase, od reality a pravdy, ale ich záštitou, musia byť zarobené s hodný akcie. Keď žena môže nosiť meč v inglia hviezdičkové

Napriek skutočnosti, že účelom meč v Star inglia pštrosie dole je pomôcť Bojovníkov, niekedy sú situácie, keď žena šaty ako kúzlo. Zvlášť významné je, že je dôležité hviezda inglia symbol našej dobe, keď sa žena musí bojovať o svoje hodná existencie. Ako amulet bude pomoc pre tie ženy, ktorí riešia ťažké pracovať a neustále sa brániť žiť peripetists.

Štítky: hviezda meč, katana sword, ave maria, anjel strážny tlač, bronx, obi wan kenobi meč, jian wushu, samuraj meč hračka, darksaber, vták.


( 1 Hodnotenie )

Počet