Douk Audio P2 HiFi Vákuové Trubice Predzosilňovač Bluetooth 5.0 Prijímač Stereo Slúchadlový Zosilňovač, USB Prehrávač Hudby

€49.61


Funkcie

Viaceré audio vstupy: s Bluetooth/RCA/U-disk/TF karty vstupov, môže byť úplne kompatibilné s iPod, Telefón, MP3, TV, CD prehrávače, notebooku, počítači alebo iných mediálnych prehrávačov, atď., uspokojiť väčšinu požiadaviek bežné domáce audio systém používať.

Viaceré funkcie: P2 môže byť použitý ako trubice predzosilňovač, pripojený medzi zdrojom zvuku a zosilňovač alebo aktívny reproduktor výrazne zlepšiť kvalitu zvuku. Predvolené 6K4 rúry, a môžu byť priamo nahrádza 6J1/6J4/GE5654/6AK5/6*1n, aby si HiFi zvuk z rôznych štýlov. P2 môže byť použitý ako slúchadlový zosilňovač, vhodné na počúvanie lossless hudba samotná, alebo v noci. RCA a 3,5 mm jack pre slúchadlá výstup súčasne splniť viac potrebuje. P2 je možné použiť ako digitálny prehrávač s U-disk a TF karty vstupy, podpora MP3 a iných bezstratový formát ako APE, FLAC, WAV, WMA. Potrebné žiadne vodiča, plug and play, je vhodné užiť si zábavu aj na cestách alebo vonku.

HiFi jasný zvuk so ovládanie a primerané okruhu rozloženie: Prijatie vákuové trubice dizajn odfiltrovať digitálne zvuky z bežných zdrojov, takže zvuk teplé a sladké, plné a mäkký, oveľa mäkšie a viac listenable. Pomocou NE5532 op amp pre tone control, treble/mid/bass môže byť upravená samostatne, jednoduché nastavenie viac jemné zvuky rôznych štýlov. Zásuvné op amp zásuvka dizajn, ľahké zmeniť iných op zosilňovačov, užiť si rôzne zvuky.

Mini veľkosť a skvelého vzhľadu, čierna, hliníkové prípade, aby sa to viac módne a silný. S vypínač/režim zadávania ukazovatele jasne ukázať pracovného stavu v reálnom čase a plne funkčné diaľkové ovládanie umožňuje prevádzku oveľa jednoduchšie, veľmi vhodný pre domáce a stolný audio systém používať. Teplé tipy: 1. P2 je trubice predzosilňovač, ktorý potrebuje pracovať s zosilňovače alebo aktívne reproduktory, nemôže riadiť pasívne reproduktory alebo používané s gramofóny priamo. V RCA vstup režime predchádzajúcej / nasledujúcej skladby funkcia je neplatný. 2. USB rozhranie podporuje iba U-disk a USB 2.0 thumbdrive, nie podpora PC-USB. A RCA a 3,5 mm jack pre slúchadlá výstup súčasne. 3. Chcete inovovať GE5654 vákuové trubice, prosím, kliknite na tlačidlo: . A pre bezpečnejšie dodávky, diaľkové ovládanie nemusia zahŕňať batéria(CR2025), prosím, pripraviť sami. Parametre

Audio vstup: Bluetooth/Stereo RCA/U-disk/TF Karty

Zvukový výstup: Stereo RCA / 3.5 mm jack pre slúchadlá

Podporované formáty U-disk a TF Karta: MP3 / WMA / APE / FLAC / WAV

Max skladovanie U-disku: 32 G

Max skladovanie TF karty: 32 G

Trubice model: 6K4*2

Frekvenčný rozsah: ±3dB (20Hz-20KHz)

Treble/Mid/Bass rozsah: ±6dB

Vstupná citlivosť: 0.775 V

THD: 0.05%

SNR: ≥98dB

Zvuk Výstupný Výkon: 100mW/32Ω

Uzavreté slúchadlá * impedancia: 16-64Ω

Pracovné napätie: DC 12V

Rozmery(W*D*H): 115*128*33 mm / 4.53*5.04*1.30 v

Čistá hmotnosť: 420g / 0.93 lb

Package hmotnosť: 700g / 1.54 lb Balenie Zoznam

1 x P2 Predzosilňovač

2 x 6K4 Trubice

1 x DC12V sieťový Adaptér

1 x Diaľkové Ovládanie (bez batérií)

1 x Bluetootn Anténa

1 x Manuál

Štítky: v trubice zosilňovač, bluetooth nobsound, hifi fet zosilňovač, audio dac, malé trubičky, predzosilňovač, modul zosilňovača rada, zosilňovač, pure audio zosilňovač, 12v zosilňovač doska s bluetooth, modrá bluetooth slúchadlá.


( 4 Hodnotenie )

Počet